در یك دیدار دوجانبه اعلام شد:

همكاری سازمان همكاری های بین المللی ژاپن با بخش تعاون

همكاری سازمان همكاری های بین المللی ژاپن با بخش تعاون كاروخدمت: نشست مشترك رئیس اتاق تعاون ایران و رئیس دفتر سازمان همكاری های بین المللی ژاپن، در اتاق تعاون ایران برگزار گردید.



به گزارش كاروخدمت به نقل از اتاق تعاون ایران، بهمن عبداللهی رئیس اتاق تعاون ایران با یوكی هارو كوبایاشی، رئیس دفتر سازمان همكاری های بین المللی ژاپن(جایكا) دیدار و گفتگو نمود. در این نشست رئیس اتاق تعاون ایران، ضمن خیر مقدم بخش تعاون و توانمندی های بخش را شرح داد و اظهار داشت: در كشور بیشتر از ۱۸۰ هزار شركت تعاونی فعال وجود دارد و تعاونی ها نقش موثری در توسعه كشور، تامین عدالت اقتصادی و اجتماعی دارند.
وی اظهار داشت: تعاون در تمام بخش های اقتصادی همچون كشاورزی، صنعت، حمل و نقل، دانش بنیان، دامداری، شیلات حضور گسترده ای دارد؛ به صورتی كه ۷۰ درصد فعالیت های بخش كشاورزی به بخش تعاون اختصاص می یابد.
همچنین در این نشست، یوكی هارو كوبایاشی، رئیس دفتر سازمان همكاری های بین المللی ژاپن(جایكا) هم در تشریح سازمان متبوعش اظهار داشت: جایكا بعنوان بزرگترین سازمان بین المللی كمك های دوجانبه در دنیا، مسئولیت اداره و مدیریت تمامی كمك های توسعه ای دولت ژاپن مانند همكاری های فنی، وام های توسعه ای و كمك های بلاعوض به همه سازمان ها به جز سازمان های بین المللی را به صورت یكپارچه بر عهده دارد.
رئیس دفتر جایكا در ایران اضافه كرد: مهمترین فعالیت جایكا، همكاری های فنی است، چنانچه از متخصصان ژاپنی سالانه ۲۰۰ نفر برای همكاری به ایران می آیند و سالانه به صورت متوسط ۱۰۰ از ایران به ژاپن اعزام می شوند.
وی با اشاره به اینكه اولویت های جایكا برای فعالیت در ایران به صورت منظم هر چند وقت یك بار به روزرسانی می شود، اظهار داشت: افزایش اشتغال زایی، مدیریت زلزله و بلایای طبیعی، تقویت زیرساخت ها، مدیریت منابع آب، تولید جامعه مستحكم، مدیریت گرمایشی جهان، حفاظت از محیط زیست، مدیریت آلودگی محیط زیست و بهبود روابط با جوامع بین المللی و محیط پیرامون از اولویت های ما در ایران است.
رئیس دفتر جایكا خاطرنشان كرد: شروع فعالیت ها و كمك های ژاپن به ایران به سال ۱۹۵۷ برمی گردد و پس از چند دهه همكاری در سال ۱۹۷۴ دفتر جایكا در ایران فعالیت خویش را شروع كرده است.
وی اذعان داشت: بخش تعاون نقش به سزایی در اشتغالزایی ایران دارد و مبحث اشتغالزایی از اولویت های دولت می باشد.
به گفته وی، ۲۵۳.۷ میلیارد دلار هزینه تمام همكاری های فنی جایكا در ایران تا سال ۲۰۱۶ بوده و مقدار كل وام های توسعه ای دولت ژاپن به ایران تا این سال ۷۴۴.۴ میلیارد دلار بوده است.
وی در پاسخ به سؤالی درباره نحوه فعالیت جایكا برای توسعه اشتغال اظهار داشت: همكاری های ما در زمینه اشتغال به بحث های توسعه ای و پشتیبانی از اشتغال زایی معطوف است و سرمایه گذاری نیست؛ بلكه ما در زمینه شناسایی مشكلات و راهكارها با طرف های ایرانی همكاری می نماییم.
رئیس اتاق تعاون ایران در بخش دیگری از این نشست، در تشریح فعالیت های تعاون در بخش كشاورزی خاطرنشان كرد: بیشترین گستردگی بخش كشاورزی در بخش تعاون است و بیشترین اشتغال بخش تعاون هم در بخش كشاورزی است و از این حیث، حوزه كشاورزی انتخاب مناسبی برای همكاری بیشتر با جایكا به حساب می آید.
وی همینطور در حوزه كشاورزی و بهینه سازی ناوگان حمل و نقل خواهان حمایت های جایكا شد.
عبداللهی اظهار داشت: بخش تعاون در بیشتر حوزه های كشاورزی جایگاه ویژه ای دارد، از این رو در تمام حوزه ها نیازمند استفاده از فناوری جدید هستیم.

1397/07/25
17:17:32
5.0 / 5
2887
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۵ بعلاوه ۴

كاروخدمت

خدمت در محل شما

karokhedmat.ir - تمام حقوق سایت كاروخدمت محفوظ است
بیمه اشتغال تولید