رئیس ستاد اجرایی فرمان امام (ره) خبر داد

راه اندازی مركز نوآوری زنان در تهران و ۵ استان دیگر

راه اندازی مركز نوآوری زنان در تهران و ۵ استان دیگر به گزارش كاروخدمت رئیس ستاد اجرایی فرمان امام (ره) با بیان این كه مركز نوآوری بانوان علاوه بر دانشگاه علم و صنعت در 5 استان دیگر راه اندازی می شود، اظهار داشت: این نوع مراكز خاص ایران نیست، بلكه در ام آی تی و هاروارد مبادرت به راه اندازی چنین مركزی شده است.


به گزارش كاروخدمت به نقل از ایسنا، محمد مخبر امروز در مراسم افتتاح نخستین مركز نوآوری بانوان در دانشگاه علم و صنعت، اضافه كرد: بزرگترین موفقیت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری آن است كه رتبه بحث هایی مانند دانش بنیان ها، استارتاپ ها و كارآفرین ها را در جامعه ارتقا داد.
وی به تجربه یكی از شركت های دانش بنیان درباب سرمایه گذاری بر روی كارآفرینی اشاره نمود و اضافه كرد: زمانی كه از مدیر این شركت خواسته شد تا دارایی های خودرا اعلام نماید گفت قیمت گذاری بر روی دارایی های شب این شركت كه شامل میز و صندلی می شود، مشخص است؛ ولی قیمت گذاری بر روی دارایی های روز ما كه شامل نیروی انسانی متخصص است، امكان پذیر نیست؛ چونكه نیروی انسانی متخصص غیرقابل قیمت گذاری است.
مخبر افزود: در بعضی از كشورها كه هیچ سرمایه ای ندارند، شاهدیم كه رشد دو رقمی در دنیا دارند و بررسی های ما نشان داد كه ۹۵ درصد بنگاه های دنیا شامل بنگاه های كوچك و متوسط هستند كه ۶۰ تا ۷۰ درصد تولید ناخالص از طرف این تعداد شركت صورت می گیرد.
رئیس ستاد اجرایی فرمان امام نیروی تحصیل كرده متخصص را از مزیت های كشور نام برد و اظهار داشت: نیروهای تحصیل كرده دلبسته به نظام و كشور سرمایه هایی از طرف كشور به شمار می روند و سرمایه كشور نفت نیست و این نفت كشور را بدبخت كرده است، چونكه یك دارایی فریبنده است.
وی با بیان این كه ما در ستاد اجرایی امام بر روی چنین مسائلی برنامه ریزی می نماییم، اظهار داشت: برای توسعه حوزه های دانش بنیان دو برنامه را در دستور كار داریم كه یكی از آنها ساماندهی شركت های كوچك و متوسط است كه این امر با هدف اقتصادی صورت نمی گیرد.
وی رفع محرومیت زدایی و معضلات كشور را همچون اهداف ساماندهی شركت های كوچك و متوسط نام برد و افزود: بر این اساس تا كنون ۶۵۰ شركت كوچك و متوسط راه اندازی كردیم كه این ستاد ۵۱ درصد در فعالیت های آنها مشاركت داشت كه تابحال ۳۵۰ بنگاه بطور كامل واگذار شده است.
مخبر ایجاد شغل را از دیگر برنامه های این ستاد نام برد و اضافه كرد: امسال صد هزار شغل با ۳۰ هزار طرح به وجود آمده است كه برمبنای بررسی های ما بخش اعظمی از این فعالیت ها از طرف بانوان اجرایی می شود.
رئیس ستاد اجرایی فرمان امام با اشاره به راه اندازی بنیاد بركت، اظهار داشت: راه اندازی این بنیاد در امتداد توسعه دانش بنیان بوده است چونكه فعالیت های دانش بنیان از محورهای اصلی فعالیت های جامعه تلقی می شود.
وی افزود: همین طور از چند سال قبل تابحال بیشتر از ۲۵۰ متخصص دارای مدرك پی اچ دی كمتر از ۳۰ سال، فارغ التحصیل از دانشگاه های معتبر با ما همكاری دارند.
مخبر همین طور از طریق اندازی ۶ صندوق خطرپذیر در این بنیاد آگاهی داد و اظهار داشت: علاوه بر آن یك فراصندوق با اعتبار هزار میلیارد تومان به راه افتاده است.
رئیس ستاد اجرایی فرمان امام همین طور از آموزش حسابرسان به منظور حسابرسی شركت های دانش بنیان آگاهی داد و اظهار داشت: ما شاهد بودیم حسابرسان برای حسابرسی شركت های دانش بنیان با چالش هایی مواجه بودند كه ما در این دوره آموزشی، آنها را با نحوه حسابرسی شركت های دانش بنیان آشنا كردیم.
مخبر با اشاره به راه اندازی مركز نوآوری در دانشگاه علم و صنعت، اظهار داشت: این نوع مركز در استان های خراسان، خوزستان، كردستان، آذربایجان غربی و سیستان و بلوچستان راه اندازی می شود.
بگفته وی مركز نوآوری بانوان تنها خاص ایران نیست، بلكه در دانشگاه های هاروارد و ام آی تی نیز چنین مراكزی به راه افتاده است.




منبع:

1398/06/05
13:26:52
5.0 / 5
2341
تگهای خبر: اقتصاد , تخصص , توسعه , تولید
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۳

كاروخدمت

خدمت در محل شما

karokhedmat.ir - تمام حقوق سایت كاروخدمت محفوظ است
بیمه اشتغال تولید