ارتقای مهارت برای پیشگیری و مدیریت بحران ضروریست

ارتقای مهارت برای پیشگیری و مدیریت بحران ضروریست به گزارش كاروخدمت رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای كشور اظهار داشت: ارتقای مهارت برای پیشگیری و مدیریت بحران ضرورتی ملی و جزو حقوق شهروندی است و باید جامعه را نسبت به آن آگاه كرد.


به گزارش روز شنبه سازمان آموزش فنی و حرفه ای كشور «علی اوسط هاشمی» در دیدار با رئیس سازمان مدیریت بحران اظهارداشت: ایران كشوری حادثه خیز است كه با حوادث بسیاری در زمینه بلایای طبیعی و صنعت ساختمان روبرو بوده و هر ساله خسارات زیادی را متحمل می شود.
وی بیان نمود: مقایسه آمار كشور با سایر كشورهای جهان در حوادثی همچون زلزله و اختلاف زیاد آن در زمینه تلفات انسانی و مادی ضرورت ارتقای ضریب اصول فنی و مهارتی را به خوبی آشكار می كند كه به عنوان«حق شهروندی» باید جدی تلقی شده و راهكاری برای آن اندیشیده شود.
معاون وزیر كار تصریح كرد: سازمان مدیریت بحران و سازمان آموزش فنی و حرفه ای باید با هم تعامل داشته باشند و این همكاری می تواند باعث ارتقای نظارت، مطالبه گری و جریان سازی را در كشور شكل دهد.
هاشمی با اشاره به ظرفیت های سازمان آموزش فنی و حرفه ای كشور اظهار داشت: ۶۰۰ مركز آموزشی ثابت، پنج هزار و ۴۰۰ كارگاه آموزشی مجهز و ۱۸ هزار مربی در سطح كشور آماده عرضه خدمات هستند.
وی اضافه كرد: سازمان آموزش فنی و حرفه ای آمادگی دارد در بحث مدیریت بحران، جلوگیری از حوادث و تلفات ناشی از آن كانون های بحران كشور را شناسایی و برای آن استاندارد آموزش مهارت تدوین نماییم.
رییس سازمان فنی و حرفه ای پیشنهاد كرد كه۱۰ اولویت فراگیر كه می تواند نقش كارساز و كلیدی در كاهش خسارات داشته باشد از جانب سازمان مدیریت بحران شناسایی و با كمك ابزار قانون و لزوم های حقوق شهروندی استانداردهای مهارت آنها آماده شود.
وی اضافه كرد: ایجاد ترس سودمند و آگاه كردن جامعه از تبعات ناشی از فقدان مهارت در حفظ سرمایه جانی، مالی و بهبود حال جامعه موثر است.
در ادامه این دیدار «اسماعیل نجار» معاون وزیر كشور اظهار داشت: نگاه كشور به مدیریت بحران، مدیریت مقابله در زمان بروز حادثه است نه پیشگیری، در حالیكه ریشه خیلی از حوادث ساختمانی و شیوه رفتار مردم در مقابله با بحران، در فقدان مهارت و عدم آگاهی نهفته است.
وی تعامل با سازمان نظام مهندسی برای ساختمان سازی با كیفیت و تربیت كارگران ماهر را مهم دانست و اظهار داشت: نظارت بر ساختمان بر مكان یابی درست، مصالح استاندارد، كارگر ماهر و نظارت دقیق از جانب مهندسین و شهرداری ها استوار است.
نجار اضافه كرد: ۹۰ درصد كارگران اتباع خارجی شاغل در كشور فاقد مهارت هستند كه آموزش مهارت به آنان در محیط واقعی كار انجام و تدبیری اندیشیده شود تا صدور مجوز كار برای این افراد از جانب وزرات تعاون، كار و رفاه اجتماعی، منوط به داشتن گواهی نامه مهارت باشد.
معاون وزیر كشور عمده نیازهای آموزشی و مهارتی حوزه مدیریت بحران را آموزش رفتار صحیح به جامعه در مقابل بروز حوادث و آموزش مهارت در ساخت و ساز به كارگران دانست و اظهار داشت: رفتار در ارتباط با حادثه باید مدیریت شده و فرهنگ آن آموزش داده شود.
در این دیدار همینطور «ناهید مسلمی» معاون پژوهش، برنامه ریزی و سنجش صلاحیت سازمان آموزش فنی و حرفه ای كشور اظهار داشت: ۴۱۷ عنوان شغلی و حرفه تخصصی در زمینه مدیریت بحران از قبیل آمادگی در حوادث، تربیت امدادگر، راننده امدادگر شناسایی شده است.


1398/10/16
22:37:00
5.0 / 5
2293
تگهای خبر: آمار , ابزار , استاندارد , تخصص
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۵ بعلاوه ۱

كاروخدمت

خدمت در محل شما

karokhedmat.ir - تمام حقوق سایت كاروخدمت محفوظ است
بیمه اشتغال تولید