معاون وزیر تعاون اعلام كرد:

رشد ۷۷ درصدی تحویل مسكن مهر تعاونی ها در دولت تدبیر و امید

رشد ۷۷ درصدی تحویل مسكن مهر تعاونی ها در دولت تدبیر و امید معاون امور تعاون وزارت تعاون، كار و رفاه اجتماعی با اشاره به اینكه ۸۴۰ هزار تعاونی مسكن مهر در كشور وجود دارد، اظهار داشت:  ۱۴ درصد مسكن مهر متقاضیان در دولت قبل تحویل داده شد و در دولت تدبیر و امید این رقم با رشد ۷۷ درصدی به ۹۱ درصد رسید.


«محمد کبیری» روز شنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه به مناسبت هفته تعاون اظهارداشت: کمتر از ۱۰ درصد تعاونی های مسکن در کشور مشکل دارند و خیلی از افراد در شرایط تورمی از راه این تعاونی ها صاحب خانه شدند.
وی اضافه کرد: ۷۴۰ هزار پرونده مسکن مهر در کشور داشتیم که این رقم به ۱۴ هزار هزار پرونده کاهش یافته است.
معاون تعاون وزیر تعاون اطهارداشت: اقتصاد تعاون و فعالیت تعاونی منحصر به جغرافیای کشور نیست و سه میلیون تعاونی با ۲۸۰ میلیون نفر در سرتاسر جهان فعالیت می نمایند و در کشور ما ۹۴ هزار تعاونی با ۱۰ میلیون عضو و یک میلیون و ۷۰۰ هزار شغل فعالیت می نمایند.
معاون وزیر تعاون تصریح کرد: یکی از بهترین راه های مبارزه با آثار منفی رکود تورمی، توسعه تعاونی ها و تجمیع سرمایه های خرد است و در روزهایی که سرمایه مردم در بازار ارز، طلا و سرمایه که ریسک بالایی دارند هزینه می شود با اعمال مشوق ها می توان آنها را به بخش تعاون رهنمون کرد.
کبیری در مورد توسعه کمی تعاونی ها اظهار داشت: ۹۴ هزار تعاونی تولید، توزیع و خدمات در کشور فعالیت می نمایند که ۲۵ هزار تا از این تعاونی ها در دولت تدبیر و امید تشکیل شده است.
وی اضافه کرد: در جهت توسعه کیفی و توانمندی تعاونگران، بودجه سال ۹۸ نسبت به سال ۹۶ در این بخش ۱۲ برابر افزایش یافت و میزان تسهیلات بانک توسعه تعاون در سال ۹۸ نسبت به سال ۹۶ دو برابر شد و سقف صدور ضمانت نامه برای سرمایه گذاری در تعاون ۷۵ درصد افزایش یافت و از ۱۲ میلیارد تومان به ۲۱ میلیارد تومان رسید.
معاون وزیر درباره اقدامات معاونت متبوع خود در بخش شفافیت اظهار داشت: سامانه جامع و هوشمند بخش تعاون در جهت شفاف سازی و دولت الکترونیک افتتاح شد تا تعاونی ها به اتاق شیشه ای تبدیل شوند و اعضا آنها بر فعالیت مدیران نظارت داشته باشند و در این راستا اهداف نظارتی بر بخش تعاون ۱۲ برابر افزایش پیدا کرد.
وی اضافه کرد: پیش از این برای صدور مجوز شرکت تعاونی احتیاج به مراجعات مکرر حضور بود، اما حالا بدون احتیاج به رجوع حضوری، زمان صدور مجوز از ۷۰ روز به ۱۰ روز کاهش یافته است.
کبیری درباره نوآوری در بخش تعاون هم اظهار داشت: ۱۰ مرکز نوآوری برای پشتیبانی از تعاونی های دانش بنیان و استارت آپ هایی که خروجی تعاونی دارند فعالیت دارند و مهرماه سال جاری مرکز ملی نوآوری ایران (منتا) افتتاح می شود.
معاون وزیر درباره اقدامات معاونت تعاون وزارت تعاون اظهار داشت: صندوق های خطرپذیر و جسورانه با سهم ۴۹ درصد دولت و ۵۱ درصد تعاونی ها بزودی راه اندازی می شود و طرح های تعاونی قابل انجام ظرف ۲ تا پنج سال را در اولویت ضمانت قرار می دهیم.
وی افزود: خط اعتبار برای تعاونی های زنان و گروه های توان یاب با ۸ تا ۱۲ درصد درنظر گرفته شده است. همینطور صدور ضمانت نامه سرمایه گذاری برای تعاونی های زنان تا سقف ۵۰۰ میلیون تومان و برای شرکت های تعاونی شهرستانی تا ۱۲ میلیارد تومان و برای تعاونی های مسکن تا ۱۵۰ میلیارد تومان در نظر گرفته می شود.
کبیری از بهره برداری ۳۸۳ طرح تعاونی در هفته تعاون با سرمایه گذاری سه هزار میلیارد تومان و ظرفیت اشتغالزایی ۲۶ هزار اشتغال به صورت همزمان در کشور اطلاع داد.
در ادامه این نشست «حجت الله مهدیان» مدیرعامل بانک توسعه تعاون اظهار داشت: میزان تسهیلات بانک توسعه تعاون هم اکنون ۱۷۵۰ میلیارد تومان بود، در حالیکه این رقم در گذشته ۲۰۰ میلیارد تومان بود که الان هشت برابر شده است.
وی اضافه کرد: سپرده های مردمی در بانک توسعه تعاون از ۲۵۰۰ میلیارد تومان در گذشته، حالا به ۲۵ هزار میلیارد تومان افزایش یافته است.
مدیرعامل بانک توسعه تعاون نرخ تسهیلات توسعه تعاون را چهار درصد برای قرض الحسنه، ۶ درصد برای اشتغال روستایی و تا ۱۸ درصد برای سایر موارد طبق مصوبه شورای پول و اعتبار عنوان نمود.
همچنین در این مراسم، «مهدی حسین نژاد» مدیرعامل صندوق ضمانت سرمایه گذاری تعاون اظهار داشت: این صندوق برای پرکردن خلاء وثیقه برای تعاونگران است و تابحال سه هزار میلیارد تومان ضمانت نامه برای تعاونگران صادر کرده که کارمزد این ضمانت نامه ها نصف میزان کارمزد شبکه بانکی است.
وی اضافه کرد: سقف ضمانت نامه ها از یک و نیم میلیارد تومان به ۲۱ میلیارد تومان افزایش یافته که بر اساس سیستم اعتبارسنجی به تعاونگران واگذار می شود و از سه هزار میلیارد تومانی که ضمانت نامه صادر شده حتی یک ریال هم سوخت نشده است.
حسین نژاد اظهارداشت: برای شرکت های تعاونی زنان تا سقف ۵۰۰ میلیون تومان با سفته ضمانت می دهیم. برای جوانان، شرکت های دانش بنیان و تعاونی های برتر تا سقف یک و نیم میلیارد تومان ضمانت نامه صادر می شود.
به گفته وی، سرمایه صندوق ضمانت صادرات سال جاری از محل سود انباشته ۴۵ میلیارد تومان اضافه می شود که این رقم ۳۰ درصد سرمایه قبلی است که اضافه شده و در حال ثبت است.



1399/06/15
23:34:12
5.0 / 5
1489
تگهای خبر: اشتغال , اقتصاد , بهره برداری , تعاونی
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۵ بعلاوه ۳

كاروخدمت

خدمت در محل شما

karokhedmat.ir - تمام حقوق سایت كاروخدمت محفوظ است
بیمه اشتغال تولید