مدیركل امور بندری سازمان بنادر و دریانوردی:
انفجار در بندر شهید رجایی تاثیری در عملکرد بندر نداشته است
به گزارش کاروخدمت، مدیرکل امور بندری سازمان بنادر و دریانوردی با تأکید بر این که حادثه انفجار اخیر در بندر شهید رجایی تاثیری در عملکرد این بندر نداشته است، اظهار داشت: خوشبختانه تجهیزات استراتژیک بندر شهید رجایی به دنبال این انفجار، هیچ صدمه ای ندیده اند.
به گزارش کاروخدمت به نقل از پایگاه اطلاع رسانی سازمان بنادر و دریانوردی، عادل دریس با حاضرشدن در برنامه سلام خبرنگار با اشاره به این که حالا ظرفیت بنادر تجاری کشور معادل ۳۰۰ میلیون تن است، اظهار داشت: متناسب با رشد عملکرد و تجارت، زیرساخت ها و ظرفیت ها در بنادر کشور بوسیله جذب سرمایه بخش خصوصی توسعه پیدا کرده است.
وی اضافه کرد: توسعه ظرفیت ها تنها مربوط به گسترش زیرساخت ها در خشکی نیست و باید فرآیندها به شکلی مدنظر قرار گیرد که بوسیله دریا بتوانیم بنادر را توسعه بخشیم.
ضرورت توسعه متوازن ظرفیت بنادر کشور
دریس با اعلان اینکه باید در عرصه تجهیزات، علایم کمک ناوبری را توسعه دهیم، عنوان کرد: توسعه تجهیزات باید به شکلی باشد که بتوانیم بصورت متوازن، این ۳۰۰ میلیون تن ظرفیت را رشد دهیم.
وی ادامه داد: هم اکنون ۱۱ بندر اصلی در بخش تجاری داریم که شامل ۳ بندر در شمال کشور همچون بندر امیر آباد است که توسعه خوبی داشته و بازهم درحال توسعه است، همین طور بندر نوشهر و بندر انزلی از دیگر بنادر شمالی کشور هستند و در جنوب کشور نیز بندر شهید رجایی بزرگترین بندر تجاری از نظر عملکردی بشمار می رود و بنادر امام خمینی (ره)، خرمشهر، بوشهر، باهنر، لنگه و آبادان از دیگر بنادر فعال در جنوب ایران هستند.
دریس با بیان این که برای افزایش ظرفیت بنادر کشور باید دو مقوله مدنظر قرار گیرد، اشاره کرد: یک مقوله از نظر تامین تجهیزات و زیر ساخت ها و مقوله دوم، افزایش راندمان تجهیزات است.
عملکرد کانتینری بالاتر از ۳ میلیون TEU در سال جاری
وی با اشاره به این که خوشبختانه امسال در بخش کانتینری بالاتر از ۳ میلیون TEU عملکرد داشته ایم که رشد ۱۳ درصدی را نشان می دهد، اظهار داشت: افزایش میزان عملیات کانتینری طی ماه های آینده در دستور کار بنادر کشور قرار دارد.
مدیرکل امور بندری سازمان بنادر و دریانوردی تصریح کرد: قسمتی از تجهیزات راهبردی همچون گنتری کرین (جرثقیل دروازه ای) توسط بخش دولتی تامین شده اما سایر تجهیزات داخل محوطه و داخل بنادر توسط بخش خصوصی تامین می شود.
جزئیات انفجار در بندر شهید رجایی
دریس درباب حادثه انفجار اخیر در بندر شهید رجایی، بیان کرد: در بندر شهید رجایی بالاتر از ۲۰۰۰ هکتار محوطه عملیاتی وجود دارد و متاسفانه این حادثه ناگوار در ۱۵ هکتار از این بندر رخ داد.
وی با تأکید بر این که حادثه مذکور تاثیری در عملکرد بندر شهید رجایی نداشته است، اظهار داشت: شاید تنها یک درصد از کل عملکرد بنادر در این منطقه حادثه دیده به انجام می رسد و این بخش هم در اختیار بخش خصوصی است.
مدیرکل امور بندری سازمان بنادر و دریانوردی با تأکید بر این که همه بخش های بنادر مهم هستند، اظهار داشت: بنادر کشور در بخش های مختلف کالا همچون کالاهای نفتی، فله، خشک، کالاهای اساسی و عمومی کار می کنند و قسمتی از عملیات بنادر مربوط به تجهیزات راهبردی است که در پای اسکله مبادرت به پهلوگیری کشتی ها می شود و خوشبختانه این تجهیزات در بندر شهیدرجایی صدمه ای ندیده اند.
دریس اضافه کرد: یکی از موضوعات مهم در زنجیره تامین کالا توسعه متوازن است که بنادر با تمامی بخش ها و ارگان های مختلف همچون گمرک، راهداری و راه آهن در ارتباط هستند و باید به صورت هماهنگ مبادرت به همکاری کنند تا شاهد رشد کارها در بخش های اشاره شده باشیم.
سامانه جامع بندری درحال تهیه است
وی با اشاره به این که سامانه جامع بندری درحال تهیه و بخش خشکی آن تهیه شده است، اظهار کرد: قبل از این بخش زیادی از اقدامات مربوط به صاحبان کالا و رهگیری کالا بصورت دستی و فیزیکی انجام می شد اما هم اکنون این پروسه ها بصورت الکترونیکی شده است.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب