فردا کالا برگ کدملی های ۰، ۱ و ۲ شارژ می شود

فردا کالا برگ کدملی های ۰، ۱ و ۲ شارژ می شود کاروخدمت: فردا جمعه 15 خرداد 1405 کوپن سرپرست خانوارهای با رقم انتهای کدملی 0، 1 و 2 و خانوارهای حمایتی کمیته امداد امام خمینی و سازمان بهزیستی شارژ می شود.



به گزارش کاروخدمت به نقل از مهر، فردا جمعه ۱۵ خرداد ۱۴۰۵ کوپن سرپرست خانوارهای با رقم انتهای کدملی ۰، ۱ و ۲ و خانوارهای حمایتی کمیته امداد امام خمینی و سازمان بهزیستی شارژ می شود.


اصلاحات ارزی در ادامه جراحی اقتصادی دولت سیزدهم، مبلغ کوپن را به یک میلیون تومان به ازای هر نفر افزایش داد.


دولت چهاردهم با حذف ارز ترجیحی در دی ۱۴۰۴ و افزایش افسار گسیخته قیمت کالاهای اساسی دست به اختصاص کوپن الکترونیک به تمام ایرانی ها ساکن در کشور کرد. این یارانه غیرنقدی و کمک معیشت خانوارها بدون درنظر گرفتن دهک درآمدی افراد برای تمام متقاضیان شارژ می شود.



مبلغ کوپن افزایش می یابد؟


احمد میدری، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در رابطه با افزایش مبلغ کوپن برای سالجاری عنوان نمود، هم اکنون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی درحال مذاکره با برخی تولیدکنندگان تأمین کننده کالاهای اساسی مشمول طرح است تا آنها در ازای کمک دولت، محصولات خویش را با تخفیف به مردم عرضه کنند.


وی در ادامه به کاهش ۱۰ درصدی فرآورده های لبنی برخی برندهای داخلی اشاره نمود و افزود، در این جهت مذاکرات ادامه دارد و درحال تبادل نظر با تولیدکنندگان روغن خوراکی هم هستیم که بعضی از شرکت ها پیشنهاد تخفیف ۳ درصدی ارایه کرده اند که تلاش داریم این عدد حداقل ۱۰ درصد باشد.



اقلام اساسی مشمول طرح


خواروبار: برنج، روغن، ماکارونی، قند و شکر، حبوبات و خرما


لبنیات: شیر، ماست، پنیر


پروتئین: گوشت قرمز، گوشت سفید (مرغ، بوقلمون، ماهی و میگو)


میوه و تره بار: انواع میوه و سبزیجات



راه های رسمی استعلام موجودی کالابرگ


۱. اپلیکیشن «شمیم»


۲. کوپن در پیامرسان «بله»


۳. کد دستوری #۱۴۶۳*۵۰۰*


گفتنی است، کوپن اردیبهشت تا پایان خرداد و کوپن خرداد تا پایان تیر اعتبار دارد.


به اجمال، به گزارش کاروخدمت به نقل از مهر، فردا جمعه ۱۵ خرداد ۱۴۰۵ کوپن سرپرست خانوارهای با رقم انتهای کد ملی ۰، ۱ و ۲ و خانوارهای حمایتی کمیته امداد امام خمینی و سازمان بهزیستی شارژ می شود. ایشان سپس به کاهش ۱۰ درصدی فرآورده های لبنی برخی برندهای داخلی اشاره نمود و افزود، در این راستا مذاکرات ادامه دارد و در حال تبادل نظر با تولیدکنندگان روغن خوراکی هم هستیم که برخی از شرکت ها پیشنهاد تخفیف ۳ درصدی ارائه کرده اند که تلاش داریم این عدد حداقل ۱۰ درصد باشد.


منبع:

1405/03/16
16:03:37
5.0 / 5
11
تگهای خبر: اقتصاد , تولید , سازمان , شركت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب کاروخدمت
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۱ بعلاوه ۵
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

كاروخدمت

خدمت در محل شما ؛ کار و خدمت، همراه شما در مسیر یافتن بهترین خدمات در شهر است

karokhedmat.ir - تمام حقوق سایت كاروخدمت محفوظ است
بیمه اشتغال تولید