در گفتگو با مهر مطرح شد؛

محرومیت سفره كارگران از مواد غذایی مورد تایید انستیتو تغذیه

محرومیت سفره كارگران از مواد غذایی مورد تایید انستیتو تغذیه به گزارش كاروخدمت نماینده كارگران در شورای عالی كار با اشاره به اینكه میزان كالری مفید مصرفی هر عضو خانوار كارگری ۴۷۵ واحد كاهش یافته است، اظهار داشت: مصرف مواد پروتئینی در سفره كارگران رو به كاهش است.


فرامرز توفیقی در گفتگو با خبرنگار مهر، نماینده كارگران در شورای عالی كار با اشاره به اینكه میزان كالری مفید مصرفی هر عضو خانوار كارگری ۴۷۵ واحد كاهش یافته است، اظهار داشت: مصرف مواد پروتئینی در سفره كارگران رو به كاهش و مصرف مواد غذایی غیرمفید و مضر رو به افزایش است. با اشاره به افزایش هزینه سبد معیشت كارگران به علت شرایط ویژه اقتصادی و فاصله دستمزد تا هزینه ماهیانه اظهار داشت: مسئولان به گونه ای با اعداد و ارقام صحبت می كنند كه انگار توانستند ترمز تورم را بكشند. رئیس كارگروه مزد كانون عالی شوراهای اسلامی كار، با اشاره به اینكه تغییر نگرش جامعه نسبت به كاهش تورم و سیر نزولی آن به هیچ وجه با واقعیات و سفره كارگران همخوانی ندارد اضافه كرد: وقتی آمار را با هم مقایسه می نماییم به راحتی مشاهده می گردد كه تورم در انواع مختلف شامل تورم نقطه به نقطه یا تورم یك فصلی یا سالانه، یك فاصله فاحش و قابل توجه دارد. نماینده كارگران در شورای عالی كار اضافه كرد: در علم اقتصاد یك عبارت «تورم» و یك عبارت «جهش قیمتی» داریم؛ تورم به معنای شیب ملایم رشد قیمتی و جهش قیمتی به معنای افزایش قابل توجه و تند قیمت ها است كه امروز ما بدون اغراق از «تورم» به «جهش قیمتی» رسیده ایم. توفیقی با تاكید بر اینكه فشار هزینه ای به دهك میان درآمدی و پایین جامعه در حال اضافه شدن است، اظهار داشت: متاسفانه هیچ تمهیداتی برای جبران هزینه معیشت كارگران و كاهش فاصله به وجود آمده بین دستمزد تا هزینه صورت نگرفته است. وی ادامه داد: از سوی دیگر وقت كشی برای تشكیل شورای عالی كار به منظور بررسی راهكارهای جبران معیشت جامعه كارگری به هیچ وجه صورت مسئله را پاك نمی كند، بلكه با مواجه شدن به ركود تورمی سود آن به جیب كارفرمایان و دود آن به چشم كارگر می رود. نماینده كارگران در شورای عالی كار اضافه كرد: با بررسی آمار و ارقام و جدول های مركز آمار و بانك مركزی مشاهده می گردد خانوار كارگری با كاهش دریافتی ۴۷۵ كیلوكالری به ازای هر نفر در روز مواجه شده است و از سویی بیماری های متابولیكی كه افزایش چربی و چاقی یكی از نتایج زیان بار آن است، در جامعه در حال افزایش می باشد. وی با اشاره به اینكه جامعه كارگری از دریافت مواد غذایی از هرم مورد تایید انستیتو تغذیه محروم شده و در حال دریافت مواد نامناسب مضر برای سلامتی، خارج از این هرم است، اظهار داشت: متاسفانه مصرف مواد پروتئینی از سبد خانوار در حال خارج شدن است و خانواده ها به غذاهای پرچرب و غذاهای آماده روی آورده اند كه منجر به بیماری می گردد. رئیس كارگروه مزد كانون عالی شوراهای اسلامی كار اضافه كرد: دولت و وزارت كار باید زودتر برای دستمزد كارگران فكری كنند.

1397/09/12
13:56:04
5.0 / 5
2280
تگهای خبر: آمار , اقتصاد , كارفرما , كارگر
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۳

كاروخدمت

خدمت در محل شما

karokhedmat.ir - تمام حقوق سایت كاروخدمت محفوظ است
بیمه اشتغال تولید