دلیل بسته ماندن سامانه كارا اعلام گردید

دلیل بسته ماندن سامانه كارا اعلام گردید كاروخدمت: معاون توسعه كارآفرینی و اشتغال وزیر تعاون، كار و رفاه اجتماعی با تشریح علل بسته ماندن سامانه ثبت نام متقاضیان وام اشتغال روستایی از تاخیر در پرداخت مرحله سوم و چهارم منابع اشتغال روستایی انتقاد نمود.



به گزارش كاروخدمت به نقل از ایسنا، عیسی منصوری ـ در توضیح علت بسته شدن سامانه كارا گفت: به سبب آن كه در شرایط كنونی ظرفیت پذیرش طرح های جدید وجود ندارد، سامانه "كارا" بسته شده است اما در حال پیگیری هستیم تا بتوانیم مجوز برداشت رقمی از این حساب برای حوزه اشتغال را به صورت سالانه ستاندن نماییم.

وی اظهار داشت: وام اشتغال روستایی نه برای تولید بلكه با محوریت اشتغال است و در حوزه نهادهای حمایتی هدف ما در این پروژه اختصاصا نه فقط فقرزدایی بلكه احداث و تقویت اشتغال جمعیت روستایی و عشایری است.

معاون توسعه كارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، كار و رفاه اجتماعی افزود: در حوزه نظارتی باز علاوه بر سامانه كارا، یك سامانه ناظر تعریف كردیم كه در این راستا علاوه بر استان ها در مركز نمونه برداری برای نظارت هم به روش علمی انجام میگردد.

منصوری در ادامه با اشاره به اختصاص ۱.۵ میلیارد دلار از منابع صندوق توسعه ملی به طرح اشتغال روستایی، اظهار داشت: این رقم معادل ریالی ۱۲ هزار میلیارد تومان است كه امروز با تغییر نرخ ارز به ۱۸ هزار میلیارد تومان افزایش یافته است.

وی اضافه كرد: تابحال ۳۰۰۰ میلیارد تومان از این رقم به بانكها ابلاغ گردیده است و معادل همین میزان هم از طرف بانك ها گذاشته شده و در مجموع ۶۰۰۰ میلیارد تومان از این منابع در اختیار بانك ها برای پرداخت است.

به گفته منصوری، در مجموع حدود ۱۸ هزار میلیارد تومان طرح توسط دستگاه های اجرایی به بانك ها معرفی شده كه در این راستا بانك های عامل با وجود در اختیار داشتن ۶۰۰۰ میلیارد تومان تا كنون هفت هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان طرح را مصوب كرده اند.

معاون توسعه كارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، كار ورفاه اجتماعی از انعقاد قرارداد ۵۸۰۰ میلیارد تومان از طرح های مذكور میان متقاضی و بانك و پرداخت ۵۴۰۰ میلیارد تومان تسهیلات آگاهی داد.

او با اشاره به ابلاغ دو مرحله دیگر از پرداخت تسهیلات اظهار نمود: هر مرحله ۱۵ درصد از منابع را شامل میگردد ولی متاسفانه با وجود گذشت بیشتر از یك ماه از ابلاغ مرحله سوم و یك هفته از مرحله چهارم هنوز رقمی به بانك ها پرداخت نشده است.

به گفته منصوری، از ۶۰۰۰ میلیارد تومانی كه پس از افزایش نرخ ارز به رقم تسهیلات توسعه اشتغال افزوده شده است، مقرر شد معادل ۳۷۰۰ میلیارد تومان به بخشهای حمایتی اختصاص پیدا كند كه رقمی معادل ۲۰۰۰ میلیارد تومان آن به كمیته امداد امام خمینی (ره) اختصاص دارد.

وی اظهار داشت: مابقی این رقم تا ۶۰۰۰ میلیارد تومان برای افزایش هزینه اجرای طرح هایی است كه اجرایی شده و به سبب افزایش نرخ ها مشمول افزایش هزینه ها شده است.

معاون وزیر كار درانتها اظهار داشت: طرح هایی كه به بانك ها ارسال شده و هنوز به تصویب نرسیده اند، مشمول پالایش دوباره خواهند بود.
به گزارش كاروخدمت به نقل از ایسنا، سامانه كارا، برمبنای مصوبه خردادماه پارسال ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی در امتداد ابلاغیه بانك مركزی در خصوص نمایش تسهیلات به طرح های اشتغالزای ذیل برنامه اشتغال فراگیر از منابع بانكـهای عامل منتخب و همین طور آیین نامه اجرایی قانون پشتیبانی از توسعه و احداث اشتغال پایدار در مناطق روستایی و عشایری با استفاده از منابع صندوق توسعه ملی، در جهت سهولت فرایند اعطای تسهیلات در دسترس سرمایه گذاران و كارآفرینان قرار گرفت.
این سامانه از دو بخش تسهیلات اشتغال فراگیر و تسهیلات اشتغال روستایی و عشایری تشكیل شده كه متقاضیان هر بخش را ساماندهی می كند. با راه اندازی سامانه كارا، كلیه كارآفرینان و سرمایه گذاران علاقه مند به فعالیت در امور روستایی كشور امكان معرفی طرح های خود از راه این سامانه را به دست آورده و مراحل ثبت نام و دریافت وام خود اشتغالی را دنبال می كنند.
هم اكنون به سبب تكمیل ظرفیت پذیرش طرح های اشتغال، امكان ثبت درخواست جدید متقاضیان تسهیلات اشتغال روستایی در این سامانه وجود ندارد.



1397/10/17
13:59:56
5.0 / 5
2791
تگهای خبر: اشتغال , اقتصاد , توسعه , تولید
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۷ بعلاوه ۱

كاروخدمت

خدمت در محل شما

karokhedmat.ir - تمام حقوق سایت كاروخدمت محفوظ است
بیمه اشتغال تولید