نمایندگان تشكل های كارگری و كارفرمایی:
فرصت آزمون و خطا در اشتغال نداریم، نقشی در تدوین سند كار نداشتیم
كاروخدمت: نمایندگان تشكل های كارگری و كارفرمایی می گویند این تشكل ها در تدوین سند ملی كار شایسته نقشی نداشته اند.
به گزارش كاروخدمت به نقل از صدا و سیما، علی خدایی عضو شورایعالی كار در برنامه تیتر امشب شبكه خبر اظهار داشت: سندی كه معرفی شده را سند كار شایسته نمی دانم این سند را حداكثر می توان سند ملی اشتغال مبتنی بر كار شایسته دانست.
وی با اشاره به اینكه خیلی از مواد و مفاد این سند را با تشكل های كارگران و كارفرمایان مرتبط می كند اظهار داشت: من قویاً حضور نمایندگان تشكل های كارگری را در تدوین این سند رد می كنم و به نظر من اگر لطمه شناسی نماییم یكی از علل عمده شكست اسناد اشتغال و كار بر می گردد به همین سوژه كه نادیده گرفتن نقش نمایندگان تشكل های كارگری و كارفرمایی است.
خدایی اظهار داشت: هیچیك از اهداف سند كار شایسته در این سند لحاظ نشده است، حتی در این سند كه كلیات را در برمی گیرد ما را نادیده گرفته اند چه رسد به جزئیات.
محمدرضا كارگر، مشاور معاون توسعه كار آفرینی و اشتغال وزارت كار و رفاه اجتماعی نیز با اشاره به اینكه سند ملی كار شایسته مسیر كلی را برای ما مشخص می كند اضافه كرد: همه ذی نقشان از زمان تدوین این سند در جلسات حضور داشته اند و به جرأت عرض می كنم در فرآیند تدوین این سند تمام بازیگرانی كه در عرصه های كار و اشتغال كشور فعال اند به كار گرفته شده اند.
كارگر با اشاره به اینكه این سند مختصر اما اجرایی است: گفت انتقاد دوستان درست است اما آن جامعیتی كه مد نظرشان است در اسناد دیگر بالادستی هست و در این سند نخواستیم كه آرزوها و آرمان ها را ببینیم بلكه این سند با تمركز بر اشتغال تدوین شده و كاملاً اجرایی می باشد.
حمیدرضا سیفی، دبیركل كانون عالی انجمن های صنفی كارفرمایی نیز سخنان عضو شورایعالی كار و نماینده كارگران را تأیید كرد و اظهار داشت: از نظر ما هم این سند، سند كار شایسته نیست و فقط به اشتغال می پردازد.
او نیز با انتقاد شدید از اینكه در تدوین «سند ملی كار شایسته» نمایندگان كارگری و كارفرمایی نادیده گرفته شده اند اظهار داشت: نگاه سلیقه ای حاكم بر این سند است و مدیری كه نمی داند در قانون كار نماینده كارگر و كارفرما كیست چگونه به خودش اجازه می دهد كه سند ملی كار شایسته تدوین كند، بدیهیات در این سند دیده نشده مگر می شود گفتگوی اجتماعی نداشته باشید و اشتغال را رشد دهید.
منبع: كاروخدمت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب