معاون وزیر در پاسخ به كاروخدمت:

رسته های بهره ور در بخش تعاون برای توسعه اشتغال حمایت می شود

رسته های بهره ور در بخش تعاون برای توسعه اشتغال حمایت می شود معاون تعاون وزیر تعاون، كار و رفاه اجتماعی اظهار داشت: رویكرد ما در تثبیت و توسعه اشتغال توسعه بازار است و به صورت ویژه از رسته های بهره ور حمایت می نماییم.


«محمد کبیری» روز شنبه در نشست با اصحاب رسانه در پاسخ به ایرنا درباره برنامه های توسعه اشتغال تعاونی ها اظهار داشت: از بهمن ماه سال ۱۳۹۷ تابحال در مجموع ۶ هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان سرمایه گذاری شده و ۶۷ هزار اشتغال در مجموع طرح هایی که افتتاح و بهره برداری شده، بوجود آمده است.
وی اضافه کرد: البته طرح های ویژه ای هم برای تثبیت و توسعه اشتغال در بخش تعاون با همکاری معاونت توسعه کارآفرینی و اشتغال داریم که با توسعه بازار تعاونی ها و تکمیل زنجیره های تولید به تعاونی های کوچک تولیدی کمک می نماید.
معاون وزیر توضیح داد: برای نمونه در طرح بنگاه پیشران، تعاونی های کوچک را به تعاونی های بزرگ متصل می نماییم چون که این تعاونی ها به بازار مسلط هستند همینطور نیازهای تعاونی های کوچک را هم می شناسند.
وی افزود: تعاونی های کوچک تحت نظارت تعاونی های بزرگ تولیدات خویش را استاندارد سازی و برندسازی می کنند و به شکلی فروش محصولات تضمین می شود و در نتیجه انطباق میل مصرف کنندگان نهایی با تولید تعاونی ها پشتیبانی از تعاونی ها هدفمند و اشتغال تثبیت می شود.
کبیری تصریح کرد: رویکرد ما در تثبیت و توسعه اشتغال بخش تعاون، توسعه بازار است و برای این منظور هم خط اعتباری با نرخ ۱۸ درصد و نرخ ترجیهی برای فروشگاه های آنلاین و زنجیره ای که محصولات تعاونی ها را در سکوهای فروش قرار دهند در نظر گرفتیم و امیدواریم از این طریق بخشی از صدمه ای که بیماری کرونا بر فضای کسب و کار تعاونی ها گذاشته جبران نماییم و از اشتغال موجود در بخش تعاون حمایت نماییم.
وی اظهارداشت: در توسعه اشتغال هم برنامه ویژه ای با رویکرد تکمیل و توسعه زنجیره تعاونی ها که در اختیار صندوق توسعه ملی قرار دادیم و بزودی خبر آنرا در اختیار اصحاب رسانه قراردهیم.
معاون وزیر اضافه کرد: به صورت ویژه از رسته های بهره ور در بخش تعاون و برپایه جغرافیای کسب و کار در سرتاسر کشور شناسایی شدند و حمایت می شوند.
همچین در ادامه مدیرعامل بانک توسعه تعاون اظهار داشت: از بهمن ۹۶ طرح اشتغال پایدار روستایی و عشایری در کشور اجرا شد و چهار بانک و موسسه عامل بانک کشاورزی، پست بانک، توسعه تعاون صندوق کارآفرینی امید برای تأمین بخشی از منابع تسهیلات عرضه شدند.
«حجت الله مهدیان» اضافه کرد: تسهیلاتی که در چارچوب این طرح باید پرداخت گردد بیشتر از ۲۰ هزار میلیارد تومان است که ۱۰ هزار میلیارد تومان از این منابع سهم صندوق توسعه ملی و ۱۰ هزار میلیارد تومان منابع سیستم بانکی است.
وی افزود: سهم بانک توسعه تعاون هم ۲۰ درصد از این منابع (یعنی چهار هزار میلیارد تومان) است. در دو سال و نیم گذشته از تکلیف چهار هزار میلیارد تومانی، نزدیک ۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان تسهیلات پرداخت شده است.
به گفته این مدیر بانکی در نتیجه پرداخت ۲۵۰۰ میلیارد تومان تسهیلات، ۴۷ هزار شغل بوجود آمده و ۱۵۰۰ میلیارد تومان دیگر باقیمانده تسهیلات است که تا آخر دولت تدبیر و امید پرداخت می شود و ۳۰ هزار شغل جدید ایجاد خواهد نمود.


1399/06/17
12:13:29
5.0 / 5
1510
تگهای خبر: استاندارد , اشتغال , بهره برداری , تعاونی
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۸ بعلاوه ۳

كاروخدمت

خدمت در محل شما

karokhedmat.ir - تمام حقوق سایت كاروخدمت محفوظ است
بیمه اشتغال تولید