تحت تاثیر كرونا؛

درآمد كارگران جهان ۳ و هفت دهم تریلیون دلار كم شد

درآمد كارگران جهان ۳ و هفت دهم تریلیون دلار كم شد کاروخدمت: کرونا بحرانی 4 برابر بزرگتر از بحران اقتصادی سال 2009 در جهان به وجود آورده که در سال 2020 درآمد کارگران جهان را 3.7 تریلیون دلار کاهش داده است.



به گزارش کاروخدمت به نقل از پایگاه اطلاع رسانی و پایش آثار اقتصادی کرونا، سازمان بین المللی کار در تازه ترین گزارش دوره ای خود اعلام نموده بحران کرونا در سال ۲۰۲۰ میلادی سبب کاهش ۸.۸ درصدی ساعات کار در جهان شده است. این میزان معادل از دست رفتن بیش از ۲۵۵ میلیون شغل تمام وقت است. کاهش درآمد کارگران جهان که ناشی از این میزان کاهش ساعت کار است، ۳.۷ تریلیون دلار برآورد می شود که معادل ۴.۴ درصد از کل درآمد ناخالص داخلی جهان در سال ۲۰۱۹ است.
گزارش سازمان بین المللی کار نشان میدهد که بحران اقتصادی کرونا موجب بیکاری ۱۱۴ میلیون نفر شده است. از این جمعیت بیش از ۹۰ میلیون نفر به جمعیت غیرفعال اقتصادی پیوسته اند. در نتیجه نرخ مشارکت نیروی کار در اقتصاد جهان پارسال میلادی ۲.۲ درصد کاهش پیدا کرده و به ۵۸.۷ درصد رسیده است.
نکته قابل توجه دیگر این است که در این میان، زنان ۵ درصد و کارگران جوان ۸.۷ درصد بیش از سایر کارگران شغل خودرا از دست داده اند.
اگرچه خیلی از کارشناسان امیدوارند که از میانه سال ۲۰۲۱ باتوجه به گسترش واکسیناسیون، بحران کرونا فروکش کند اما سازمان بین المللی کار معتقد می باشد که بحران اقتصادی ناشی از این بیماری تا آخر سال ۲۰۲۱ در زندگی کارگران اثرگذار می باشد و به صورت میانگین موجب کاهش ۳ درصدی ساعات کار (معادل از دست رفتن ۹۰ میلیون شغل تمام وقت) خواهد شد.
سناریوی خوش بینانه این وضعیت در سال ۲۰۲۱ کاهش ۱، ۳ درصدی ساعات کار (معادل ۳۶ میلیون شغل تمام وقت) و برآورد بدبینانه نیز در بردارند پیش بینی کاهش ۴.۶ درصدی ساعات کار (معادل از دست رفتن ۱۳۰ میلیون شغل تمام وقت) است.
در حال حاضر ۷۷ درصد از کارگران جهان در وضعیت محدودکننده و کنترلی بحران کرونا کار و زندگی می کنند که تبعات اقتصادی و روانی بسیاری به همراه دارد. همین طور زندگی و درآمد ۹۳ درصد از کارگران جهان نیز از شروع سال ۲۰۲۱ تحت تأثیر اعمال محدودیت های پیشگیرانه از کرونا بوده است.
سازمان بین المللی کار پیشنهاد کرده است که کشورهای جهان برای کاهش تبعات اقتصادی کرونا بر زندگی کارگران، سیاست گسترش واکسیناسیون، ارتقای بهداشت عمومی و پشتیبانی از بازار کار را در اولویت قرار دهند.


منبع:

1399/12/08
20:24:19
0.0 / 5
569
تگهای خبر: اقتصاد , بازار كار , بیكاری , زنان
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۳ بعلاوه ۱

كاروخدمت

خدمت در محل شما

karokhedmat.ir - تمام حقوق سایت كاروخدمت محفوظ است
بیمه اشتغال تولید