عضو شورای عالی كار :
جلسه شورای عالی کار بی نتیجه به اتمام رسید
به گزارش کاروخدمت عضو شورای عالی کار با اعلان اینکه جلسه دیروزِ شورای عالی کار بی نتیجه به اتمام رسید، اظهار داشت: ادامه مباحث در مورد دستمزد را در جلسه آتی که شنبه هفته آتی برگزار می شود، پیگیری خواهیم کرد.
محمدرضا تاجیک در گفت و گو با خبرنگار مهر، در مورد جزییات جلسه روز گذشته شورای عالی کار اظهار نمود: در جلسه روز گذشته به جمع بندی خاصی در مورد دستمزد کارگران نرسیدیم و ادامه مباحث را در جلسه آتی که شنبه هفته آتی برگزار می شود، پیگیری خواهیم کرد.
عضو کارگری شورای عالی کار اضافه کرد: گزارشی نیز از طرف کارشناسان وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی جهت مقایسه تورم و مزد در سالهای اخیر و چگونگی افزایش ها در سطوح مزدی در جلسه ارائه شد.
وی افزود: امیدوار هستم شرکای اجتماعی در جلسه آتی توان خودرا برای پرداخت اعلام کنند تا وارد مبحث اصلی دستمزد شویم. توقع ما این بود که کارفرمایان یک عددی را برای دستمزد اعلام می کردند برای اینکه در این صورت کمی دیدگاه ها را نزدیک می کردیم.
تاجیک اظهار داشت: جلسات در صورتی می تواند برای جامعه کارگری مثبت باشد که دیدگاه های طرفین نزدیک به هم باشد.
منبع: كاروخدمت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب