شهردار منطقه ۱۲ تأكید كرد

جلوگیری از تخریب خانه تاریخی خیابان سپهسالار

جلوگیری از تخریب خانه تاریخی خیابان سپهسالار کاروخدمت: شهردار منطقه 12 با تاکید بر اهتمام همه جانبه شهرداری این منطقه برای جلوگیری از تخریب بنای دارای ارزش تاریخی خیابان سپهسالار، خواهان ورود و مساعدت همه دستگاه های متولی برای حفظ این بنا شد.


به گزارش کاروخدمت به نقل از ایسنا، امیر یزدی، شهردار منطقه دراین باره توضیح داد: پیرو اقدام مالک ملک واقع در خیابان سپهسالار، نبش بخارا موسوم به «چاپ رنگین» در خصوص تخریب بدون مجوز بنای دارای ارزش تاریخی و باتوجه به مکاتبه اداره کل میراث فرهنگی استان تهران در خصوص ممنوع بودن تخریب ملک مذکور، در تاریخ ۲۴ تیرماه و بمحض اطلاع، شهرداری منطقه ۱۲ نسبت به اقدامات لازم در خصوص جلوگیری از عملیات بدون مجوز تخریب بنای دارای ارزش تاریخی اقدام نمود.

وی تشریح کرد: به همین دلیل بعد از اطلاع رسانی به یگان حفاظت میراث فرهنگی، نسبت به گرفتن حکم قضایی برای ورود به ملک و جلوگیری از تخریب بدون مجوز بنای مذکور و همین طور جلب مالک و ارجاع آن به دادستانی اقدام شد.

شهردار منطقه ۱۲ با بیان این مطلب که متأسفانه باردیگر در بامدادان روز چهارشنبه، ۲۹ تیر، مالک ضمن جلوگیری از ورود عوامل شهرداری، نسبت به ادامه عملیات تخریب اقدام نموده، اضافه کرد: با پیگیری شهرداری منطقه ۱۲ و گرفتن مجدد حکم ورود و جلوگیری از ادامه عملیات، از تخریب بدون مجوز این ملک جلوگیری شد؛ لازم به ذکر است علت جلوگیری ضمن واجد ارزش دانستن بنا طبق مکاتبه اداره کل میراث فرهنگی و همین طور عدم گرفتن مجوزهای لازم جهت تخریب و نوسازی صورت گرفته هست.

طبق گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه ۱۲، یزدی در آخر خواهان ورود و مساعدت همه دستگاه های متولی در این عرصه برای جلوگیری از تخریب این ملک شد.




منبع:

1401/04/29
21:38:43
5.0 / 5
511
تگهای خبر: دستگاه
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب کاروخدمت
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۴ بعلاوه ۴

كاروخدمت

خدمت در محل شما ؛ کار و خدمت، همراه شما در مسیر یافتن بهترین خدمات در شهر است

karokhedmat.ir - تمام حقوق سایت كاروخدمت محفوظ است
بیمه اشتغال تولید