وزیر راه و شهرسازی:
کمبود ناوگان مسافری جاده ای و ریلی مشهود است
به گزارش کاروخدمت، وزیر راه و شهرسازی اظهار داشت: در تعداد اتوبوس های بین شهری کمبود مشهود است. همین طور در عرصه ریلی کمبودهایی نیز در بخش واگن و لکوموتیو وجود دارد.
به گزارش کاروخدمت به نقل از ایسنا، فرزانه صادق در یک برنامه تلویزیونی با اشاره به اقدامات و برنامه های وزارت راه و شهرسازی درباب حوزه حمل و نقلی دریایی، جاده ای، ریلی و هوایی اظهار داشت: یکی از عناوینی که در توسعه و شکوفایی اقتصادی دریامحور موثر است شبکه کریدوری جنوب است. با تفاهمی که با سازمان بنادر و دریانوردی انجام شده این کریدور آزادراهی و بزرگراهی ارتباط بدون گلوگاه گواتر به شلمچه است. در حقیقت این کریدوری است که می تواند شرق به غرب را وصل کند.
وی با اشاره به این که سازمان بنادر زیرمجموعه وزارت راه و شهرسازی است، اظهار داشت: دو اقدامی که تا حالا انجام شده و در امتداد اقتصاد دریا محور است، انعقاد تفاهمات با بخش خصوصی است.
وزیر راه و شهرسازی عنوان کرد: بالاتر از ۹۳ همت قرارداد با بخش خصوصی در بخش های لجستیک، سیلو و توسعه سایت های کانتینری پشتیبان منعقد کردیم که عدد بزرگی است. بخش خصوصی هم باید امیدوار باشد که بازگشت سرمایه را به بهترین نحو داشته باشد. بدین سبب بستر آن آماده شده و این جذابیت آنقدر وجود دارد که تا حالا ۹۳ همت سرمایه گذاری انجام شده است.
ایشان سپس با اشاره به کمبود ناوگان حمل و نقل جاده ای مسافری اظهار داشت: در تعداد اتوبوس های بین شهری کمبود مشهود است و این کمبود وقتی بیشتر نمود پیدا می کند که به جهت مراسم دینی و مذهبی در روزهای اربعین و ۲۸ صفر مجبور می شویم ناوگان را برای رساندن مسافران به مرزها سوق دهیم.
صادق اشاره کرد: در عرصه ریلی کمبودهایی نیز در بخش واگن و لکوموتیو وجود دارد که در بخش لکوموتیو این کمبود بیشتر است، برای اینکه در بخش واگن تولید داخل پشتیبانی می کند.
بگفته وی در ناوگان هوایی نیز که کاملا مشخص است تحریم ها اثرگذار بوده است.
وی ادامه داد: درباب ناوگان هوایی کمتر توضیح خواهیم داد برای اینکه مردم باید اقدامات را ببینند. در تلاشیم تا کنسرسیوم های داخلی تشکیل گردد و بتوانیم قسمتی از مشکلات هوایی ناوگان هوایی را حل نماییم. موضوع دیگری که پیگیری می نماییم تعمیرات ناوگان زمین گیر است که با یک تغییراتی باردیگر به چرخه بازگردند.
وزیر راه و شهرسازی اظهار داشت: درباب ناوگان ریلی قراردادهایی را از کشورهای مختلف پیگیر هستیم که بتوانیم لکوموتیو را با هماهنگی وزارت صمت و بانک مرکزی وارد نماییم. عدد و رقم را زمانی اعلام خواهیم کرد که تعدادی ناوگان را وارده کرده باشیم.
منبع: كاروخدمت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب