اتصال سیستم شناسنامه فنی ساختمان بطور آزمایشی در 6 استان به زودی

اتصال سیستم شناسنامه فنی ساختمان بطور آزمایشی در 6 استان به زودی به گزارش کاروخدمت، رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان از اتصال سامانه شناسنامه فنی ساختمان در ۶ استان به صورت آزمایشی تا یک ماه آینده اطلاع داد و اظهار داشت: این طرح تا ۳ ماه آینده برای تمام استان ها اجرا می گردد.



به گزارش کاروخدمت به نقل از مهر، امروز سه شنبه ۲۶ خرداد ۱۴۰۵ دویستمین جلسه شورایعالی حفاظت فنی همراه با رونمایی از سیستم ثبت وضعیت ایمنی در معادن ذغال سنگ زیرزمینی کشور و امضای تفاهمنامه پیشرفت ایمنی در صنعت ساختمان بین نظام مهندسی ساختمان کشور با حضور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و رییس نظام مهندسی ساختمان کشور انجام شد.


امین مقومی، رییس نظام مهندسی ساختمان کشور در این مراسم، اظهار داشت: طی تفاهمنامه نظام مهندسی ساختمان کشور و وزارت کار بدنبال همکاری و تبادل نظر از نزدیک هستیم که با سنجش صلاحیت از حوادث ناشی از کار در صنعت ساختمان جلوگیری شود.


وی اضافه کرد: یکی از اهداف ارتقا کیفیت ساختمان سازی با تمرکز بر ایمنی کارگران بوده که یکی از حلقه های مهم این صنعت است.


وی تصریح کرد: بیشترین فراوانی حوادث کشور در عرصه کسب و کار مربوط به ساخت و ساز است.


رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور افزود: امید است در این مشارکت اقدامات بهتری صورت گیرد و این تفاهمنامه با هدف ارتقا کیفیت کار در ساختمان سازی است که شاهد کاهش حوادث باشیم.


وی با اشاره به اینکه پایش مستقیم، آمار حوادث کشور را می کاهد، خاطرنشان کرد: این سازمان علاوه بر بالاتر از ۶۲۰ هزار منابع انسانی دارای ۲۱ هزار دفتر نمایندگی در کشور است که بازدیدهای دوره ای دارند که این ظرفیت کمک بسیاری به کاهش حوادث ناشی از کار در عرصه ساخت و ساز خواهد داشت.


مقومی ضمن اشاره به اتصال سیستم شناسنامه فنی ساختمان در ۶ استان، اظهار داشت: تا یک ماه آینده بطور آزمایشی این سیستم در ۶ استان کشور بهم متصل خواهند شد. البته این طرح آماده اجرا است اما نیاز به بررسی و بازبینی غائی دارد که با چالش کمتر عملیاتی شود.


وی اضافه کرد: این طرح طی ۳ ماه آینده برای تمام کشور اجرائی می شود که به این ترتیب، گزارش ایمنی کار توسط مهندسان در این سیستم به روز و دقیق ثبت خواهد شد.


مقومی به ظرفیت سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور جهت کمک به تامین اجتماعی اشاره نمود و افزود: ما در این سازمان می توانیم بازوی سازمان تامین اجتماعی در عرصه بیمه باشیم.


رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور در آخر همکاری بیشتر با وزارت کار را پیشنهاد کرد و اظهار داشت: این سازمان می تواند به عنوان عضوی از شورایعالی حفاظت فنی این وزارت خانه بدون حق رای باشد و همکاری و هم افزایی بیشتری شکل بگیرد.


1405/03/28
21:05:23
5.0 / 5
9
تگهای خبر: آمار , بیمه , تامین اجتماعی , حوادث
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب کاروخدمت
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۱ بعلاوه ۵
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

كاروخدمت

خدمت در محل شما ؛ کار و خدمت، همراه شما در مسیر یافتن بهترین خدمات در شهر است

karokhedmat.ir - تمام حقوق سایت كاروخدمت محفوظ است
بیمه اشتغال تولید