برای نخستین بار در كشور؛
ایده های استارتاپی روستایی شناسایی و حمایت می شوند
كاروخدمت: معاون توسعه روستایی معاون اول رئیس جمهور از اجرای رویداد استارت آپ روستایی با هدف توسعه پایدار روستاها در سایه توانمندسازی، تولید اشتغال پایدار و اقتصاد پویا در ۶ استان كشور اطلاع داد.
به گزارش كاروخدمت به نقل از مهر، ابوالفضل رضوی در نشستی خبری با اشاره به آغاز نخستین رویداد استارت آپی روستایی با هدف پشتیبانی از توسعه كسب و كارهای نوپا در روستاها اظهار داشت: استارت آپ ها و كسب و كارهای نوپا برای سرعت عمل و تسهیل در اشتغالزایی بخصوص با هدف خدمت رسانی بیشتر به روستائیان مورد حمایت قرار می گیرند.
معاون توسعه روستایی و مناطق محروم معاون اول رئیس جمهور اظهار داشت: در جهت رسالت دستیابی به توسعه پایدار اشتغال روستایی با هدف توانمندسازی، تولید اشتغال پایدار و اقتصاد پویا در روستاها مبتنی بر شناسایی ظرفیت روستاها و بهره گیری از فناوری اطلاعات و ارتباطات، بر مبنای برنامه ریزی صورت گرفته توسط ستاد «كسب و كارهای آینده روستا» در معاونت توسعه روستایی و مناطق محروم ریاست جمهوری، مقرر شد ۶ رویداد استارت آپی روستایی در ۶ منطقه كشور اجرا شود.
وی با اشاره به اینكه نخستین رویداد استارت آپی روستایی به میزبانی قزوین و با حضور ۲۰۰ شركت كننده از استان های اردبیل، زنجان، گیلان و مازندران برگزار می شود، افزود: این رویداد به مدت ۳ روز از تاریخ دهم تا سیزدهم شهریورماه با حضور جمعی از فعالان حوزه های مختلف كسب و كارهای نوپا برگزار می گردد.
رضوی با تاكید بر اینكه رویداد استارت آپی روستایی برای نخستین بار در كشور اجرا می شود، افزود: در روز نخست این رویداد در استان قزوین ایده شركت كنندگان مورد بررسی قرار می گیرد؛ همینطور در روز دوم تیم های استارت آپی با هدف ترویج روحیه كار گروهی و تیمی بین شركت كنندگان تشكیل می گردد و در روز سوم هم روش اجرای این رویداد در سایر مناطق كشور تبیین خواهد شد.
وی با اشاره به اینكه رویداد استارت آپی روستایی در استان قزوین با همكاری استانداری این استان و دانشگاه آزاد قزوین اجرا می شود، اضافه كرد: مهمترین موضوعاتی كه در این رویداد استارت آپی مورد توجه قرار دارند بخش كشاورزی در حوزه صنایع تبدیلی، محیط زیست، كسب و كارهای نوپا در حوزه فناوری های نو با هدف تولید محصولات فرآوری شده و همینطور خدمات گردشگری و گردشگری نوین است.
وی افزود: این رویداد در ۵ استان دیگر هم با همكاری دانشگاه ها برگزار می شود و معاونت توسعه روستایی و مناطق محروم كشور از دانشگاه ها برای مشاركت در این رویداد استقبال می كند.
وی با اشاره به اینكه شركت كنندگان در رویدادهای كسب و كارهای نوپای روستایی توسط مدیران استانی استانداری ها شناسایی می شوند، افزود: افراد دارای ایده های نو در حوزه تولید مشاغل جدید طی ۳ روز برگزاری این رویداد ایده های خود در زمینه كسب و كارهای روستایی را مطرح می كنند و بعد از طرح ایده ها و تشكیل گروه های كاری، چالش های طرح، مرتفع شده و در نهایت مسیر برای تبدیل ایده ها به كسب و كارهای نوپا همواره می گردد.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب