مردم هنوز چیزی از ضرورت هوشمندسازی شهرها نمی دانند

مردم هنوز چیزی از ضرورت هوشمندسازی شهرها نمی دانند كاروخدمت: كارشناسان اخیرا از ضرورت افزایش كوشش برای آگاه سازی و اطلاع رسانی به مردم برای توسعه شهرهای هوشمند و اینترنت اشیا اطلاع داده اند.


به گزارش كاروخدمت به نقل از ایسنا، این روزها نام شهرهای هوشمند بسیار به گوش می رسد و دولت های مختلفی درصدد تبدیل و ارتقای شهرهای خود به شهر هوشمند هستند تا علاوه بر تسریع كار و فعالیت های اقتصادی و اجتماعی، به ارتقای زیرساخت های شهری و ارتقای سطح كیفی خدمات خود و بهبود زندگی مردم هم بپردازند.

وب سایت tech talks در گزارشی عنوان كرده است اخیرا در نظرسنجی و تحقیقات گسترده ای كه در خیلی از كشورهای جهان صورت گرفته، می توان دریافت كه ۳۱ درصد از شركت كنندگان در این نظرسنجی جهانی بر این باورند كه تبدیل شدن شهرهای جهان به شهر هوشمند (smart city) هیچ مزیت و فایده ای ندارد و تاثیری بر روی زندگی روزانه آنها نخواهد گذاشت. خیل عظیمی از آنها هم هیچ اطلاعی از شهرهای هوشمند و بكارگیری تكنولوژی های جدید نظیر اینترنت اشیا (IoT) در زیرساخت ها و امكانات شهری ندارند و تمایلی هم به دانستن جزئیات آن ندارند.

بنابراین كارشناسان و تحلیلگران بر این باورند تا زمانی كه این میزان از مردم و شهروندان به مزایای شهرهای هوشمند واقف نباشند، دولت ها و سازمان های مرتبط هیچگاه قادر نخواهند بود آنها را در جهت هوشمندسازی شهر تشویق و ترغیب كنند. پس در اینجا باید اظهار داشت كه تمامی نهادهای مسئول در جامعه موظف خواهند بود كه در جهت آگاه سازی مردم و شهروندان برای توسعه شهرهای هوشمند و ضرورت بكارگیری اینترنت اشیا در زیرساخت های شهری تلاش كنند.

این در حالیست كه هوشمندسازی شهرها در جهان از مزایای بی شماری همچون كاهش قابل توجه در زمان انجام كار و پروسه های اداری، افزایش كیفیت و سطح زندگی شهروندان، تسهیل ارتباط میان شهروندان و دولت و تولید یك پل ارتباطی میان طرفین، افزایش شفاف سازی كارمندان و مدیران فعال در ادارات و نهادهای دولتی مختلف، كاهش قابل توجه در هزینه های عملیاتی، افزایش مشاركت عمومی در انجام كارهای شهری و تولید حس مسئولیت در بین مردم، كاهش احتمال پارتی بازی افراد در انجام كارهای اداری و قانونی، افزایش اعتمادسازی میان سهام داران در شركت های مختلف و خودكار انجام شدن خیلی از خدمات شهری برخوردار می باشد.

اینترنت اشیا و شهرهای هوشمند دو واژه بهم وابسته ای است كه این روزها زیاد به گوش می خورد چون كه امروزه شركت های فعال در زمینه علم و تكنولوژی با همكاری اپراتورهای مخابراتی می خواهند، رویای شهر هوشمندی را كه تمامی اشیاء و وسایل آن به اینترنت مجهزند و كارها با سرعت بسیاری قابل انجام خواهد بود، محقق كنند.

غول های تكنولوژی و اپراتورهای بزرگ همچون نوكیا، هواوی، ورایزن و سیسكو مدیریت و راهبری شهرهای هوشمند را هدف اصلی خود قرار داده و رقابت تنگاتنگی را با یكدیگر شروع كرده اند، به گونه ای كه موسسه IDC برآورد كرده است این پیشگامان تا سال ۲۰۲۱ میلادی حدود ۱۳۵ میلیارد دلار در زمینه ساخت شهرهای هوشمند در جهان هزینه خواهند كرد.

موسسه Smart Cities Index در جدیدترین گزارش خود با بررسی شهرهای هوشمند در جهان، شاخص هایی را برای انتخاب این شهرها انتخاب كرده است كه از مهم ترین آنها می توان به ساختمان هوشمند، جمع آوری هوشمند زباله، حفظ محیط زیست، دیجیتالی شدن تمامی امور دولت و كارهای اداری، دسترسی كامل، راحت و همگانی به اینترنت ۴G LTE، فراوانی دسترسی به هات اسپات اینترنت وای فای، استفاده همه گیر از گوشیهای هوشمند و دستگاه های الكترونیكی، استانداردهای زندگی، چگونگی توسعه فرآیند هوشمند شدن شهرها، سرویس به اشتراك گذاری خودرو و تاكسی آنلاین، هوشمندسازی سیستم ترافیك، برنامه ریزی شهری، آموزش، مشاركت شهروندان، اكوسیستم اقتصادی، پاركینگ هوشمند، انرژی پاك، توسعه ناوگان حمل و نقل عمومی برقی و الكتریكی، سرعت بالای اینترنت و حمل و نقل عمومی هوشمند اشاره نمود.




1397/08/06
14:47:02
5.0 / 5
2644
تگهای خبر: استاندارد , اقتصاد , توسعه , تولید
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۸ بعلاوه ۳

كاروخدمت

خدمت در محل شما

karokhedmat.ir - تمام حقوق سایت كاروخدمت محفوظ است
بیمه اشتغال تولید