در گفتگو با مهر اعلام شد:

۹۰۰میلیارد تومان تسهیلات اشتغال روستایی پرداخت گردید

۹۰۰میلیارد تومان تسهیلات اشتغال روستایی پرداخت گردید به گزارش كاروخدمت یك مقام مسئول با اشاره به انعقاد تمامی قراردادهای تخصیص اعتبارات اشتغال با متقاضیان اظهار داشت: در اولین مرحله و از منابع صندوق توسعه ملی، ۹۰۰میلیارد تومان تسهیلات به ۱۹هزار و۵۱۴طرح اشتغال پرداخت گردید.


دریافت 10 MB
اصغر نوراله زاده در گفتگو با خبرنگار مهر، درباره جزئیات پرداخت تسهیلات اشتغال روستایی توسط صندوق كارآفرینی امید تصریح كرد: از آغاز اجرای طرح اشتغال روستایی و عشایری از محل منابع ۱.۵ میلیارد دلار صندوق توسعه ملی در سال جاری، تابحال ۷۵۰ میلیون دلار نزد چهار موسسه عامل سپرده گذاری شد كه خوشبختانه تا آخر آذرماه، قرارداد ۱۰۰ درصد اعتبارات اولین مرحله تخصیص منابع اشتغال صندوق توسعه، توسط صندوق كارآفرینی امید با متقاضیان اجرای طرح های اشتغال روستایی منعقد شده است.
وی با اشاره به اینكه صندوق كارآفرینی امید بعنوان یكی از موسسات عامل مجری طرح اشتغال روستایی و عشایری، قرارداد ۱۰۰۰ میلیارد تومان طرح اشتغالزا را با متقاضیان منعقد كرده است، اظهار داشت: از این ۱۰۰۰ میلیارد تومان قرارداد منعقد شده، ۹۰۰ میلیارد تومان تسهیلات به متقاضیان پرداخت شده است.
مدیرعامل صندوق كارآفرینی امید، درباره طرح های اشتغال معرفی شده برای پرداخت تسهیلات اضافه كرد: ۲۹ هزار و ۹۰۹ طرح اشتغال بعد از تائیدیه های كمیته های فنی، برای پرداخت تسهیلات به صندوق ارسال شد كه از این ۲۱ هزار و ۹۵۴ طرح با اعتبار هزار و ۲۴۲ میلیارد مورد تایید و تصویب قرار گرفت.
وی اظهار داشت: تابحال از مجموع قراردادهای منعقد شده، تسهیلات ۱۹ هزار و ۵۱۴ طرح اشتغال به ارزش ۹۰۰ میلیارد تومان پرداخت شده و ۷ هزار و ۹۵۰ طرح باقی مانده یا در نوبت پرداخت و تكمیل مدارك از جانب متقاضیان قرار دارند یا توجیه اقتصادی نداشتند و مورد تایید قرار نگرفته است.
پیش بینی تولید ۵۲ هزار فرصت شغلی
نوراله زاده با اشاره به برآورد تولید ۵۲ هزار و ۷۶۳ فرصت شغلی با اتمام پرداخت تسهیلات اشتغال روستایی از جانب صندوق كارآفرینی امید اظهار داشت: صندوق كارآفرینی امید قبل از اجرای طرح اشتغال روستایی توسط دولت با اختصاص ۱.۵ میلیارد از محل اعتبارات صندوق توسعه ملی، سالانه حدود ۶۰ هزار فرصت شغلی تولید می كرد كه با تخصیص اعتبارات صندوق توسعه ملی، همگام با تعهدات سالهای گذشته به همین میزان هم اشتغالزایی می گردد.
مدیرعامل صندوق كارآفرینی امید، با اشاره به رتبه نخست پرداخت بیشترین تعداد تسهیلات اشتغال روستایی و همینطور بیشترین ظرفیت اشتغال بوجود آمده نسبت به سه موسسه عامل دیگر مجری طرح اشتغال روستایی و عشایری اظهار داشت: البته گروه هدف صندوق كارآفرینی امید عموما طرح های كوچك اشتغالزا بوده است.
۲۰ میلیون تومان، میانگین هزینه تولید هر فرصت شغلی
وی میانگین هزینه تولید هر فرصت شغلی در طرح های ارسالی به صندوق كارآفرینی امید را ۲۰ میلیون تومان دانست و درباره پایداری این مشاغل اظهار داشت: در اجرای این طرح در مناطق روستایی، به ظرفیت هر روستا توجه شده است و عموما طرح هایی را تائید كردیم كه بستر اولیه آن در روستاها وجود دارد؛ بنابراین غالب مشاغل بوجود آمده پایدار است؛ چراكه ظرفیت اولیه در روستاها وجود داشته است.
نوراله زاده تصریح كرد: اغلب طرح های گردشگری، بوم گردی و صنایع دستی توسط صندوق كارآفرینی امید تامین مالی شده است كه در اغلب روستاها، ظرفیت گردشگری خوبی دارند. ضمن اینكه ۹۰ درصد طرح های اشتغال با ارزش ۵۰۰ میلیون تا ۲ میلیارد تومان تماما وابسته به فراوری محصولات لبنی و كشاورزی است.
تعریف ۲۰ نوع انواع ضمانت برای تسهیل دسترسی روستاییان به تسهیلات
مدیرعامل صندوق كارآفرینی امید، همینطور با اشاره به تمهیدات صندوق برای تسهیل در دریافت تضامین لازم در قبال تسهیلات پرداختی اشتغال در روستاها اظهار داشت: در این زمینه بیشتر از ۲۰ نوع تضمین متناسب با روستا توسط صندوق كارآفرینی امید تعریف شده تا امكان دسترسی روستائیان به تسهیلات اشتغال فراهم كنیم؛ به عبارتی، هر نوع ضمانتی در روستاها همچون مجوز چاه آب، وسیله نقلیه، زمین مشاع یا هر نوع ضمانت دیگر برای متقاضیان تعریف شده تا مبادا متقاضی از بابت نداشتن ضمانت، از تسهیلات اشتغال روستایی و عشایری محروم شود.
رصد وضعیت اجرای طرح های اشتغال با استفاده از سامانه GPS
وی در بخش دیگری از اظهاراتش درباره اقدامات انجام شده برای پیشگیری از انحراف منابع اشتغال اظهار داشت: خوشبختانه با طراحی سیستم های نظارتی، انحراف منابع بسیار پایین بوده است؛ به طوریكه برای همه استانها، مدیر معین تعیین كرده ایم بنابراین همه اركان صندوق كارآفرینی امید، درگیر عملیات نظارت بر تسهیلات هستند و این افراد در بازه هر شش ماه معین هر استان جابجا می شوند.
نوراله زاده اضافه كرد: علاوه بر این، یك سیستم نظارتی تحت عنوان «سهام» با استفاده از GPS (سیستم موقعیت یاب جغرافیایی) فعالیت می كند و همه همكاران ما در سطح كشور موظف می باشند با استفاده از تلفن همراه هوشمند خود هنگام نظارت از وضعیت اجرای طرح هایی كه در كربانكنیگ(سامانه متمركز بانكی) بعنوان محل اجرای طرح ثبت شده است، تصویر وضعیت طرح مربوطه را در سامانه ثبت كنند تا تسهیلات پرداختی دقیقا در طرح مورد تایید هزینه شود و بدین سان انحراف منابع به حداقل می رسد.
مدیرعامل صندق كارآفرینی امید، همینطور درباره تخصیص مرحله دوم منابع صندوق توسعه ملی اظهار داشت: مراحل بعدی تخصیص منابع صندوق توسعه ملی برای طرح اشتغال روستایی تا سقف ۱.۵ میلیارد دلار نزد چهار موسسه عامل مقرر است به تدریج نزد چهار موسسه عامل سپرده گذاری شود.

1397/10/04
15:03:41
5.0 / 5
2243
تگهای خبر: اشتغال , اقتصاد , توسعه , تولید
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۴

كاروخدمت

خدمت در محل شما

karokhedmat.ir - تمام حقوق سایت كاروخدمت محفوظ است
بیمه اشتغال تولید