معرفی طرح های اشتغالزای دانش بنیان حوزه آب برای دریافت تسهیلات

معرفی طرح های اشتغالزای دانش بنیان حوزه آب برای دریافت تسهیلات به گزارش كاروخدمت طرح های اشتغالزای دانش بنیان حوزه آب برای دریافت تسهیلات به سامانه كارا معرفی گشتند.


به گزارش كاروخدمت به نقل از ایسنا، نادرقلی ابراهیمی دبیر ستاد توسعه فناوری های آب، خشكسالی، فرسایش و محیط زیست معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری درباره معرفی این طرح ها اظهار داشت: این ستاد به منظور پشتیبانی از طرح های فناورانه اشتغال زا با بررسی های كارشناسانه طرح های واصله، ۶ شركت بخش خصوصی را برای دریافت تسهیلات ارزان قیمت تأیید و به سامانه كارا (وزارت تعاون، كار و رفاه اجتماعی) معرفی نمود.
وی ادامه داد: از این ۶ شركت دانش بنیان، چهار شركت در حوزه اشتغالزایی روستایی و در حوزه های آبزی پروری و محیط زیست و دو شركت در زمینه های طرح های فراگیر و در حوزه های آب فعالیت دارند كه با توسعه فناوری سبب ایجاد و یا توسعه اشتغال در بخش ذی ربط می شوند.
ابراهیمی تصریح كرد: طرح های تولیدی كه پس از پایلوت و یا در مرحله پایلوت با استفاده از فناوری های موجود توسط شركت های داخلی دانش بنیان یا غیر دانش بنیان به مرحله تولید انبوه رسیدند، جهت دریافت تسهیلات به سامانه كارا عرضه شدند.
وی ادامه داد: طرح های تولید خوراك دام، پرورش ماهی در قفس و زنجیره آب شیرین كن همچون طرح های اشتغالزایی هستند كه برای دریافت تسهیلات به سامانه كارا معرفی شده اند.
دبیر ستاد توسعه فناوری های آب، خشكسالی، فرسایش و محیط زیست معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری درباره این طرح ها اظهار داشت: طرح توسعه فناوری پرورش ماهی در قفس در سواحل دریای شمال و جنوب در چارچوب ۷ پایلوت ۴۰۰ تنی توسط شركت های تعاونی صیادی و شركت های دانش بنیان با مشاركت و همراهی سازمان شیلات ایران و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری به اجرا درمی آید.
او همینطور اظهار نمود: رشته ای از فعالیت های اقتصادی دانش بنیان هم جهت استفاده از دریا برای تولید ماهی در محیط كنترل شده هم فراهم می شود. طرح توسعه فناوری پرورش ماهی در قفس در استان های مازندران، گیلان و سیستان و بلوچستان آماده شده و مراحل اجرایی را طی می كند.
ابراهیمی در ادامه خاطرنشان كرد: در پروژه زیر سیستم های آب شیرین كن كه در حوزه تأمین آب شیرین مورد نیاز كشور در سواحل جنوبی كشور است، تولید پمپ های عمومی از راه سامانه كارا مورد حمایت این ستاد قرار گرفته و با عنایت به فناوری داخل كه یك شركت دانش بنیان روی این مورد بوجود آورده این محصولات به تولید انبوه می رسد.
وی درباره دیگر طرح اشتغالزای دانش بنیان اظهار داشت: تولید خوراك دام از سرشاخه های نیشكر، مقرر است با حمایت معاونت علمی و با مشاركت یك شركت سرمایه گذاری و معاونت امور دام وزارت جهاد كشاورزی در افق برنامه، ۲۰ كارخانه ۵۰ هزار تنی كه نتایج كارهای فناورانه آن در یك پایلوت ۴ هزار تنی در خوزستان تأیید شده و به تولید رسیده است، اجرایی شود.



1397/12/20
14:50:38
5.0 / 5
2104
تگهای خبر: اشتغال , اقتصاد , تعاونی , توسعه
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۷ بعلاوه ۲

كاروخدمت

خدمت در محل شما

karokhedmat.ir - تمام حقوق سایت كاروخدمت محفوظ است
بیمه اشتغال تولید