شریعتمداری:

بازگرداندن شركت های واگذار شده به دولت چاره كار نیست

بازگرداندن شركت های واگذار شده به دولت چاره كار نیست ایرنا- وزیر تعاون، كار و رفاه اجتماعی با بیان اینكه بازگرداندن شركت های واگذار شده به دولت چاره كار نیست، گفت: مشكلاتی كه شركت های واگذار شده به بخش خصوصی با آن روبه رو هستند به دوره قبل از این دولت مربوط می شود كه خصوصی سازی شده اند و نتایج آن هم اكنون ظاهر شده است.


«محمد شریعتمداری» امروز (چهارشنبه) بعد از آخر جلسه هیات دولت در جمع خبرنگاران درباره مشكلات شركت های واگذار شده به بخش خصوصی، اضافه كرد: هر كدام از این شركت ها مشكلات خاص خویش را دارند، اما در مجموع در قانون واگذاری شركت ها و خصوصی سازی دولتی نقایصی وجود دارد.
وی افزود: سازمان خصوصی سازی باید تا ماه ها بعد از تحویل به بخش خصوصی با خریداران شركت های مهم كه در بحران به سرمی بردند و بدهی بانكی در دوره پیش از واگذاری داشتند یا به نظام مالیاتی بدهكار بودند همراهی می كرد تا اتفاقات كمتری را شاهد باشیم.
وزیر كار با اشاره به اینكه واگذاری این شركت ها به بخش خصوصی چاره كار نیست، اضافه كرد: در بعضی موارد مالك خود دولت می باشد، برای نمونه ۳۱ درصد حداكثر سهم آذرآب به بانك كشاورزی اختصاص داشته و منابع مالی هم در اختیار دارد اما مشكلات این شركت تحت تأثیر عوامل گوناگونی است.
وی افزود: تعیین تكلیف و تثبیت مالكیت شركت ها بگونه ای نیست كه كارگران احساس كنند در آینده، شركت ها از شرایط با ثباتی برخوردار خواهد شد و این شاید مهمترین دلیل نگرانی هاست و این اختلافات باعث عدم پرداخت حقوق و دستمزد كارگران و مشكلات بعد از آن می شود.
شریعتمداری اظهار داشت: بعضی از این تغییرات با اصلاح قانون برطرف می شود و باید در بررسی دوباره قانون واگذاری، پیشنهاداتی از جانب وزیر اقتصاد تهیه و عرضه شود و برخی هم با مصوبات شورایعالی واگذاری حل و فصل می شود.

خبر خوش برای معلولان

وزیر كار در ادامه از بررسی قانون جامع پشتیبانی از معلولان در هیات دولت اطلاع داد و اظهار داشت: قانون جامع پشتیبانی از معلولان سال ۱۳۹۶ در مجلس شورای اسلامی تصویب گردید و ۶ آئین نامه اجرایی در جریان بررسی در كمیسیون های مختلف در دستور كار قرار گرفت.
وی اضافه كرد: امروز آئین نامه اجرایی ماده ۹، ۱۲ و ۱۳ در جلسه هیات وزیران در دست رسیدگی قرار دارد و یكی بعد از دیگری تصویب می شود.
شریعتمداری درباره جزئیات آیین نامه ها توضیح داد: آئین نامه ۹ به استفاده از معافیت پرداخت هزینه های تحصیلی آموزش عالی معلولانی كه به مراكز آموزش عالی دسترسی دارند مربوط می شود و ماده ۱۲ به پرداخت یارانه ای كارفرمایانی مرتبط می باشد كه برای ارتقای سطح كارآیی و توانمندسازی معلولان، آنها را در واحدهای تولیدی خود به كار می گیرند.
وی افزود: ماده ۱۳ هم مربوط به كمك به حق بیمه سهم كارفرمای معلولانی است كه در واحدهای تولیدی به كار گرفته می شوند، ؛ با معافیت از حق بیمه كارفرما كمك جدی برای به كارگیری معلولان می شود.
شریعتمداری اضافه كرد: این سه آئین نامه از هفته آینده یكی بعد از دیگری تصویب می شود و امیدواریم در ادامه این مسیر و تصویب آن در خدمت معلولان باشیم.
وزیر كار در ادامه درباره معترضان به حذف یارانه اظهار داشت: افراد برای اعتراض باید به دفاتر پیشخوان دولت رجوع كنند و اعتراض خویش را در ۲۰۰ كلمه اعلام كنند و براین اساس تا كنون از ۷۰۰ هزار نفری كه در مرحله اول یارانه آنها حذف شد حدود ۱۰ هزار شكایت ثبت شده است.
وی اضافه كرد: شكایات ارسالی به وزارت تعاون، كار و رفاه اجتماعی و هیات رسیدگی كنندگان به تبصره ۱۴ بودجه رسیدگی شده و در صورت تایید ادعاها یارانه آنها واریز می شود.
شریعتمداری درباره افزایش یارانه افراد اظهار داشت: این مورد مربوط سازمان برنامه و بودجه است.

 

1398/08/02
15:25:23
5.0 / 5
2513
تگهای خبر: اقتصاد , بیمه , تولید , خرید
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۳

كاروخدمت

خدمت در محل شما

karokhedmat.ir - تمام حقوق سایت كاروخدمت محفوظ است
بیمه اشتغال تولید