توسعه و تخصصی كردن مهارت های حرفه ای لازمه حل مشكل بیكاری است
به گزارش كاروخدمت ایرنا- معاون وزیر تعاون، كار و رفاه اجتماعی اظهار داشت: امروز دغدغه اصلی مملكت بحث اشتغال و بیكاری است و در این شرایط توسعه و تخصصی كردن مهارت های فنی وحرفه ای لازمه برطرف نمودن این مشكل است.
علی اوسط هاشمی روز چهارشنبه در جمع خبرنگاران در عسلویه اضافه كرد: پایه اصلی برون رفت از معضل بیكاری كسب مهارت، تخصصی كردن آن و پرداختن به سطح های هشت گانه صلاحیت های حرفه ای است كه مشمول كارگران ساده تا دكترای حرفه ای می شود.
رئیس سازمان فنی و حرفه ای كشور بیان كرد: تلاش می شود از ظرفیت شورای عالی مهارت به ریاست معاون اول رئیس جمهوری برای روی آوری به سمت مهارت بیشترین بهره را ببریم تا بتوانیم این وزن اجتماعی مهم را در جامعه ارتقا دهیم.
هاشمی افزود: همانگونه كه در۴۰ سال قبل عمده توجه و سمت گیری ها معطوف به ورود به مراكز آموزش عالی بود در این شرایط باید روی آوری به مهارت با استانداردهای آموزشی و صلاحیت های حرفه ای هشتگانه را نیز تجربه نماییم تا بتوانیم این نگاه را به یك ایدئولوژی ملی تبدیل نماییم و فضیلت مهارت را چون تقدس كار در جامعه فعلیت بخشیم.
وی افزود: با وجود هفت استان ساحلی كشور، روی آوری به مهارت صیادی، كشتیرانی و سایر زیربخش های مرتبط یك لزوم ملی است اما با عنایت به اینكه سیاست توسعه و پیشرفت برپایه اقتصاد دریامحور نبوده این بخش هم مغفول مانده است.
هاشمی افزود: نه تنها استان بلكه ایران به سبب دارا بودن ذخایر مهم نفت و گاز بعنوان قطب انرژی جهان به حساب می آید و توجه به این بخش و تقویت مهارت ها یك لزوم ملی است.
وی گفت: تغییر جهت گیری ها، برنامه ها و رویكردها با هدف سوق دادن به مراكز اصلی اشتغال زایی كه بر پایه مهارت های نو و برگرفته از سرعت دانش و تكنولوژی است از برنامه های این سازمان است.
هاشمی تصریح كرد: سرعت دانش و تكنولوژی در این بخش به اندازه ای است واگردیرحركت نماییم حتی همین فرصت های شغلی موجود را نیز از دست می دهیم برهمین اساس باید با آینده پژوهی بتوانیم مسیر فراگیری مهارت ها را متناسب با نیاز و تقاضای بازارهمواركنیم.
رئیس سازمان فنی و حرفه ای كشور اظهار داشت: مراكز بزرگ صنعتی و كارگاه ها نیاز به كارگر تولیدی و خدماتی ماهر دارند برهمین اساس مهارت ها باید متناسب با نیاز روز توسعه یابد.
وی افزود: استان بوشهر به سبب شرایط خاص اقلیمی در فصل زمستان خیلی از محصولات نوبرانه را تولید می كند با توجه به این قابلیت اما مهارت ها هنوز در بخش كشاورزی، دامپروری، صیادی، توسعه گلخانه، پرورش ماهی در قفس به بلوغ نرسیده است.
وی اضافه كرد: باید در استان های مستعد با تقویت مهارت ها در بخش كشاورزی، دریایی و انرژی این صنایع می توانند یاری رسان نیاز مردم باشند.
هاشمی اشاره كرد: تلاش می شود با هم افزایی و هم فكری نهادهای غیردولتی و دولتی آنچه كه شایسته كشور و جوانان جویای كار است به فضاسازی هایی كه به آنها منزلت اجتماعی دهد روی آوریم.
منبع: كاروخدمت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب