معاون وزیر تعاون تاكید كرد:

ضرورت راه اندازی تعاونی توسعه و عمران شهرستان آبادان

ضرورت راه اندازی تعاونی توسعه و عمران شهرستان آبادان كاروخدمت: آبادان – معاون وزیر تعاون، كار و رفاه اجتماعی بر ضرورت راه اندازی تعاونی توسعه و عمران شهرستان آبادان تصریح كرد.



به گزارش كاروخدمت به نقل از مهر، سید حمید كلانتری پیش از ظهر امروز در جلسه شورای اشتغال شهرستان آبادان كه در محل تالار الغدیر فرمانداری آبادان برگزار شد، با اشاره به اینكه برای هر شهرستان می توان یك تعاونی توسعه و عمران شهرستان با مشاركت تمام مردم تشكیل داد، اظهار داشت: در زمان حاضر ۵۵ شهرستان در سطح كشور این تعاونی را تشكیل داده اند و این كار باید در شهرستان آبادان هم انجام شود. این تعاونی با ترك تشریفات مزایده به مناقصه كار می كند و نقش مدیریتی دارد.
وی اضافه كرد: دولت نه بنگاه دار خوبی است و نه اداره كننده واحدهای صنعتی. كار باید به دست مردم انجام شود و دولت باید راه را هموار و موانع را رفع كند. بعضی اوقات ما به جای تولید فضای آزاد كار برای سرمایه گذاران سنگ اندازی می كنیم و این كار به هیچ وجه درست نیست و سبب فرار سرمایه گذار می گردد.
دادن كار به دست مردم
كلانتری اظهار نمود: برون سپاری كارها و واگذاری آنها به دست مردم نشان داده كه كارها به شكل بهتر و خوبی به انجام می رسد كه نمونه بارز آن بحث اربعین است كه مردم از آن با سربلندی بیرون آمدند.
وی خاطرنشان كرد: باید اراده ها بر رفع موانع اشتغال باشد. دستگاههای دولتی با عنایت به محدویتهایی كه دارند امكان مانور ندارند و بنابراین باید كارها به مردم و بخش خصوصی واگذار شود و این مورد بسیار حائز اهمیت است و تا زمانی كه این نگاه نهادینه نشود كاری از پیش نمی رود.
معاون وزیر تعاون با اشاره به اینكه به سادگی نمی توان مبحث را رها كرد و یا انجام كارها را وابسته به بانكها دانست، اظهار داشت: به نظر می رسد كه سه كار عمده می توان در استان خوزستان و به خصوص در شهرستان آبادان به انجام رساند تا مشكل اشتغال به طور جدی تری پیگیری و انجام شود.
بیكاری در آبادان تاسفبار است
كلانتری با اشاره به اینكه شناسایی ظرفیت و استعدادهای منطقه ای و محلی، شناسایی موانع اشتغال و عرضه راهكارهای مناسب برای تولید اشتغال و استفاده از ظرفیت ها سه كار عمده ای است كه باید در آبادان به انجام برسد، اضافه كرد: تاسفبار است كه شهری همچون آبادان كه دارای استعداد پیرامونی، منطقه آزاد، نزدیكی به عراق بعنوان یك بازار مصرفی، اتصالش به اقتصاد دریا اعم از صید و صیادی و حمل و نقل و كشتیرانی و بندر است با مشكل بیكاری مواجه می باشد.
وی اظهار نمود: نقصها باید شناسایی شود و مدیران در جهت رفع آنها اهتمام بورزند، امید می رود تا شاهد پویایی اقتصاد و اشتغال پایدار در شهر آبادان باشیم. بایستی كارگروه ویژه ای در آبادان و برپایه مزیت های نسبی راه اندازی شود تا برمبنای اولویت ها نقشه راهی طراحی و تولید شود به هر حال در هر بخش یك ظرفیت و یك محدودیت هایی وجود دارد كه بایستی شناسایی و رفع گردد.
معاون وزیر تعاون اظهار داشت: كارشناسان قوی باید در این كارگروه مشغول به كار شوند تا ضمن پیگیری و انجام امور، كارشان خروجی و نتیجه داشته باشد. برپایه اطلاعات و داده های سازمان آمار كشور برای شهر ۳۰۰ هزار نفری آبادان امسال نسبت به سال ۹۰، مشكل بیكاری هفت هزار نفر رفع شده است.
كلانتری اظهار نمود: همینطور در حوزه تعاون، ۲۸۳ تعاونی فعال در آبادان داریم كه از این تعداد ۱۰۴ تعاونی در بخش كشاورزی، ۶۷ تعاونی در بخش مسكن، ۳۶ تعاونی در بخش خدمات و ۲۰ تعاونی هم در بخش حمل و نقل فعالیت دارند.
وی خاطرنشان كرد: یكی از راهكارهای كمك به رفع بیكاری، آنكه سرمایه های خرد مردم در قالب تعاونی تعریف و تجمیع تعریف شود. اینها سبب بالا رفتن بهره وری و ارتقای كیفیت كارها می شود، هر چه تولیدات تعاونیها صادر شود قدرت رقابت پذیری بالاتر و درآمدها بیشتر می گردد.
این مقام مسئول با اشاره به وجود ۲۳ رسته شغلی كه بیشترین منبع درآمدی را در استان خوزستان می تواند داشته باشد، اظهار داشت: می توان با كار كردن بیشتر بر روی ۵ یا ۶ اولویت در زمینه تولید اشتغال پایدار قدم نهاد، بایستی متناسب با منطقه یك رشته كار و برای آن تعاونی مربوطه اش تشكیل و راه اندازی شود با این اقدام نظام آموزشی و بهره وری هم به شیوه بهتری دنبال و انجام می گیرد.
مزارع میگو در چوئبده
كلانتری اضافه كرد: اینكه بگوییم از ۱۲۳ مزرعه پرورش میگو در شهر چوئبده تنها ۲۳ واحد آن فعال می باشند جای بسی تاسف دارد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود اظهار نمود: پیوند میان منطقه آزاد اروند با واحدهای تولیدی و شركتهای صنعتی می تواند سبب هم افزایی، تولید و اشتغال شود. با عنایت به اینكه ۱۶ درصد از جمعیت شهرستان آبادان را روستا نشین تشكیل می دهند می توانند از طرح توسعه روستا بهره مند شوند.
كلانتری با اشاره به اینكه برای هر شهرستان می توان یك تعاونی توسعه و عمران شهرستان با مشاركت تمام مردم را تشكیل داد، خاطرنشان كرد: در زمان حاضر ۵۵ شهرستان در سطح كشور این تعاونی را تشكیل داده اند و این كار بایستی در شهرستان آبادان هم انجام شود، این تعاونی با ترك تشریفات مزایده به مناقصه كار می كند و نقش مدیریتی دارد.
وی اظهار داشت: آبادان باید از ظرفیت سه نماینده اش به نحو مطلوبی برای پیگیری مسائل و حصول نتایج بهره ببرد.

1396/09/23
12:42:36
5.0 / 5
2639
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۵ بعلاوه ۳

كاروخدمت

خدمت در محل شما

karokhedmat.ir - تمام حقوق سایت كاروخدمت محفوظ است
بیمه اشتغال تولید