رفع تبعیض از پرداخت كاركنان دولت

رفع تبعیض از پرداخت كاركنان دولت كاروخدمت: افزایش امتیازات و فوق العاده های كاركنان دستگاه های مشمول قانون مدیریت خدمات كشوری تا قبل از این فقط شامل كاركنان قوه قضائیه و سازمان های تابعه آن قوه و نهاد ریاست جمهوری شده بود اما با ابلاغ آن به تمامی دستگاه های اجرایی، این تبعیض رفع شد.


رئیس سازمان برنامه و بودجه چهارشنبه گذشته با صدور بخشنامه ای به كلیه دستگاه های اجرایی مشمول قانون مدیریت خدمات كشوری از ابلاغ دستور رئیس جمهوری درباب رفع تبعیض از پرداخت های كاركنان دولت آگاهی داد.
به سبب این بخشنامه آن دسته از دستگاه های اجرایی كه افزایش تا ۵۰ درصد فوق العاده ها و امتیازات فصل دهم قانون مدیریت خدمات كشوری را در مورد كاركنان خود اعمال نكرده اند، اجازه یافته اند در سقف اعتبارات و تخصیص ابلاغی از اسفندماه ۱۳۹۸ نسبت به اعمال این افزایش ها اقدام نمایند.
لازم به توضیح است كه در تبصره (۳) ماده ۲۹ قانون برنامه ششم توسعه، دولت مكلف شده است نسبت به رفع تبعیض از پرداخت های كاركنان و مشاغل مشابه اقدام كند؛ به نحوی كه تفاوت دریافتی كاركنان در مشاغل مشابه از حداكثر ۲۰ درصد تجاوز نكند.
همین طور در همین رابطه و برای كاستن از تفاوت پرداخت های كاركنان قرارداد كارمعین با كاركنان پیمانی كه كار مشابه انجام می دهند، به دستگاه های اجرایی اجازه داده شده است نسبت به افزایش حقوق و مزایای كاركنان قراردادی تا ۸۰ درصد كاركنان پیمانی مشابه اقدام نمایند.
در اجرای بند (الف) ماده ۵۰ قانون برنامه پنجم توسعه به دولت اجازه داده شده بود نسبت به افزایش امتیازات و فوق العاده های كاركنان دستگاه های مشمول قانون مدیریت خدمات كشوری تا ۵۰ درصد اقدام نمایند.
دولت دهم این افزایش را صرفا برای كاركنان قوه قضائیه و سازمان های تابعه آن قوه و نهاد ریاست جمهوری تصویب و ابلاغ نمود و عدم اجرای این قانون در مورد بقیه دستگاه های اجرایی كه اكثریت كاركنان دولت را تشكیل می دادند همواره مورد اعتراض دیگر كاركنان بود.
این مساله به یك مطالبه دائمی كاركنان دولت تبدیل گشته بود و سازمان اداری و استخدامی كشور و دستگاه های اجرایی در طول چند سال قبل بطور مستمر پیگیر برقراری این فوق العاده برای كاركنان دیگر دستگاه ها بودند كه باتوجه به محدودیت های مالی دولت و دشورای تامین منابع مورد نیاز، مورد موافقت قرار نمی گرفت.
دستور رئیس جموری برای رفع این تبعیض می تواند سبب كاهش نارضایتی كاركنان و افزایش اعتماد و دلبستگی آنان به نظام اداری و انجام ماموریت ها شود.



منبع:

1398/12/04
13:12:19
5.0 / 5
2559
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۵ بعلاوه ۲

كاروخدمت

خدمت در محل شما

karokhedmat.ir - تمام حقوق سایت كاروخدمت محفوظ است
بیمه اشتغال تولید