50 درصد مهارت آموزان كشور فارغ التحصیلان دانشگاهی هستند
كاروخدمت: رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای كشور با اشاره به نقش مهارت آموزی در ایجاد اشتغال آن اعلام نمود كه حالا 50 درصد مهارت آموزان رشته های مختلف فنی و حرفه ای را كشور فارغ التحصیلان دانشگاهی می سازند.
علیاوسط هاشمی روز چهارشنبه در نشست با مدیران سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور در مرکز تربیت مربی و پژوهش های سازمان فنی و حرفه ای مستقر در کرج گفت: حدود پنج هزار و ۷۰۶ کارگاه آموزشی فنی و حرفه ای در کشور فعال داریم و از ۱۴ هزار کارمند سازمان حدود پنج هزار و ۸۰۰ نفر آنان مربیان هستند.
وی، تعداد مربیان آموزشگاه های آزاد فنی و حرفه ای، شرکت ها و صنایع کشور را ۱۱هزار و ۷۰۰ نفر ذکر کرد و اظهار داشت: سازمان آموزش فنی و حرفه ای امروز با به کارگیری و بسیج نیروهای خود می تواند جریان و موجی جدید در کشور ایجاد کند و نباید تنها به توانایی مربیان ارزشمندش بسنده کند.
رییس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور با تاکید بر استفاده از ظرفیت های ملی همچون ظرفیت های سازمان برنامه و بودجه اظهار داشت: امیدواریم رتبه بندی مربیان سازمان آموز فنی و حرفه ای کشور مورد توجه قرار گیرد چونکه جهش توسعه و پیشرفت در دل مهارت است، این در حالیست که در نظام اشتغالزایی، کارگاهی، صنفی و استخدامی هنوز مهارت ارتقا پیدا نکرده است.
این مسوول با اشاره به اینکه در بخش استخدامی بجای مهارت نگاه ها به مدرک دانشگاهی معطوف شده، بیان داشت: امروز فارغ التحصیلان دانشگاهی به کارگاه های مهارتی فنی و حرفه ای روی آورده اند، نباید این توقع ایجاد شود که جستجوی شغل تنها بوسیله حکومت باشد بلکه پرداختن به خود اشتغالی مهمست.
رییس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور اشاره کرد: برای دستیابی به جامعه مهارت محور از تمام ظرفیت ها استفاده خواهیم کرد. در قانون شورای عالی مهارت کشور از ۵۰ سطح مهارت، سه سطح اول آن مربوط به سازمان آموزش فنی و حرفه ای است و ارزیابی بنده این است که در سال ۱۴۰۰ این سه سطح را به بخش آموزشگاه های آزاد واگذار نماییم، واگذاری قسمتی از کارگاه های خود به این آموزشگاه نیز مهمست.
وی اظهارداشت: بیش از چهارمیلیون کشاورز در کشور داریم که نقش آفرین و مولد هستند، در صورتیکه در بخش کشاورزان و عشایر هنوز ورود نکرده ایم.
منبع: كاروخدمت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب