رییس سازمان فنی و حرفه ای كشور:

توسعه آینده كشور نیازمند مهارت آموزی است

توسعه آینده كشور نیازمند مهارت آموزی است به گزارش كاروخدمت ایرنا- معاون وزیر تعاون و رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای كشور اظهار داشت: برنامه های جدی برای مهارت آموزی كه نیاز مبرم توسعه آینده كشور است تدوین و با نگاه نو به توانمند كردن نیروهای ماهر پرداخته شود.


به گزارش کاروخدمت به نقل از ایرنا علی اوسط هاشمی روز چهارشنبه در نشست امضاء تفاهم نامه طرح های توانمند سازی و مهارتی جوامع سواحل مکران در منطقه آزاد چابهار، عنوان کرد: برنامه های توسعه ای منطقه که مورد توجه ویژه دولت برای سیستان و بلوچستان است باید پیاده سازی شوند و اقتضای عدالت حکم می کند که طرح های اجرایی در این استان متفاوت اجرا شوند.
وی اضافه کرد: منافع ملی را مبنای ایرانی بودن خودمان قرار دهیم تا بتوانیم کشور را در مسیری که مستحق تعالی و رشد است قرار دهیم در همین راستا هدف ما بر این است که قامت این منطقه را بگونه ای ارتقا دهیم که به سمت فعالیتهایی در نقش های ملی قرار گیرد تا در این راه اهداف منطقه ای را جستجو کند.
معاون وزیر تعاون، کار ورفاه اجتماعی اظهار داشت: چابهار تابحال محروم مانده است ما باید گام هایمان را محکم تر برداریم تا بیشتر از این صدمه نبیند، در برنامه های اجرایی ۳۰ سال آینده چابهار مد نظر قرار گیرد و همزمان برای توانمندسازی جوامع امروزی هم برنامه ریزی شود.
رییس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور افزود: یکی از اشکالات جدی جامعه ما اشتغال است، بیکاری تهدید بزرگی برای امنیت کشور به حساب می آید، برنامه ریزی اساسی برای تحصیل کردگان فاقد مهارت جویای کار که در زیر خط فقر قرار دارند تدوین شود چنانچه به این گروه توجه نکنیم در شرایط سخت اتفافات ناگواری محتمل است.
هاشمی خاطرنشان کرد: جامعه ما با جابجایی ارزش ها روبروست همه توجهات معطوف بعنوان گرایی است که باید با فعالیتهای فرهنگی به توزیع ارزش ها بپردازیم، هر کس بر مبنای قابلیت و توکل بر توانمندی خویش به موقعیتی دست یافت که دیگران از قابلیت های وی بهره ببرند دارای ارزش است.
وی بیان نمود: با تحلیل گسترش شرایط موجود دانشگاههای کشور نسبت به سایر کشورهای جهان به نتایجی چون بالاترین نرخ بیکاری تحصیل کردگان دانشگاهی روبرو می شویم که سال جاری زیر ۵۰% انتخاب رشته در دانشگاه های کشور داشتیم، سازمان آموزش فنی و حرفه ای با بررسی صدمه های موجود برای هر نیروی ماهر و توانمندی که توان ایجاد آموزشگاه های آزاد در رشته های نوین حوزه مهارت را داشته باشد مجوز و پروانه فعالیت صادر کرده و در اختیار وی قرار خواهد داد.
معاون وزیر تعاون تصریح کرد: جامعه نوجوان ما در زمان کسب موقعیت شغلی، مشاغل جدید را تجربه خواهند کرد که این اخطار در برنامه ششم توسعه ذکر شده است تا آموزش و پرورش ۵۰% از ظرفیت خویش را تغییر کاربری داده و به سمت مهارت برود، فضاهای آموزشیی را گسترش دهیم که مطمئن باشیم خروجی این فضاها نیروی توانمند و با مهارت خواهد بود.
رییس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور اظهار داشت: مراکز مشاوره شغلی و مهارتی در دانشگاه بین المللی منطقه آزاد چابهار، دانشگاه دریانوردی و دانشگاه آزاد راه اندازی خواهند شد تا دانشجویان در کارگاه های آموزش فنی و حرفه ای دوره های کارآموزی را سپری و گواهینامه مهارت دریافت نمایند و این گواهینامه با واحد های درسی دانشگاهی مطابقت داده خواهد شد.
وی اضافه کرد: المپیاد بین المللی مهارت مناطق آزاد با عنایت به ظرفیت موجود در منطقه آزاد چابهار برگزار گردد که این المپیاد منجر به تبادل تجربیات مهارتی جهانیان با مردم این منطقه و نمایش هویت واقعی سازمان را طرح های بین المللی به نمایش درخواهد آورد چونکه هیچ منطقه آزادی در کشور و جهان وضعیت مردمانش از نظر فاصله طبقاتی چون مردم این منطقه نیست و همینطور با اجرای سند راهبری مهارت در منطقه آزاد چابهار تحول عظیمی را برای مردم این منطقه شاهد خواهیم بود.
هاشمی افزود: برای زنان خانوار باید به اشتغالی دقت کنیم که هدف تنها مشغول شدن نباشد بلکه بازار کسب و کار فراهم گردد، بر همین مبنا دپارتمان ملی مهارت خانگی که منجر به ایجاد کار و شغل می شود در منطقه آزاد چابهار راه اندازی خواهد شد.
وی بیان نمود: دپارتمان مهارت دریایی و بندری هم با همه زیرساخت ها به صورت تخصصی در چابهار راه اندازی می شود تا مربیان و کارآموزانی را برای منطقه و سطح ملی آموزش دهد و مهارت لازم را برای توانمندی خودشان بدست آورند که ارزش گواهی مهارت کمتر از ارزش مدارک دانشگاهی نیست، گواهی مهارت بر مبنای چارچوب قوانین جهانی صادر می شود.
رییس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشورخاطر نشان کرد: هر کارگر ساختمانی در سازمان فنی و حرفه ای دوره های آموزشی را طی و گواهینامه مهارت دریافت کند بیمه خواهد شد و همینطور هر واحد صنفی مشمول مالیات به سمت ارتقای پرسنل خود رو آورد و نیروهای شاغل در آن واحد دوره های آموزشی فنی و حرفه ای را سپری کنند به همان میزان شامل معافیت مالیاتی خواهد شد.
در حاشیه این مراسم سه تفاهم نامه همکاری میان سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور، اداره کل آموزش فنی و حرفه ای سیستان و بلوچستان، دانشگاه بین المللی منطقه آزاد چابهار، موسسه تحقیقاتی علوم شیلاتی کشور و دانشگاه آزاد واحد چابهار امضاء شد.
علی اوسط هاشمی معاون وزیر تعاون و رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور و استاندار اسبق سیستان و بلوچستان روز چهارشنبه به منظور امضای چند تفاهم نامه و بازدید از طرح های مختلف وارد چابهار در جنوب سیستان و بلوچستان شد و مقرر است فردا برای بازدید از کارخانه نساجی بافت بلوچ به ایرانشهر سفر کند.



منبع:

1399/09/01
22:40:28
5.0 / 5
1267
تگهای خبر: اشتغال , بیكاری , بیمه , پرسنل
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۱ بعلاوه ۲

كاروخدمت

خدمت در محل شما

karokhedmat.ir - تمام حقوق سایت كاروخدمت محفوظ است
بیمه اشتغال تولید