معاون استاندار اردبیل:

سرعت توسعه کسب وکارها با آموزش های مهارتی همخوانی ندارد

سرعت توسعه کسب وکارها با آموزش های مهارتی همخوانی ندارد به گزارش کاروخدمت معاون امور اقتصادی استاندار اردبیل اظهار داشت: سرعت توسعه کسب وکارها و اشتغال های جدید در کشورمان تناسبی با آموزش های ارائه شده ندارد و پاسخگوی نیازهای تغییراتی و تحولاتی نیست.



به گزارش کاروخدمت به نقل از مهر، ارژنگ عزیزی عصر شنبه در نشست معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و رییس سازمان فنی و حرفه ای با مدیران استان اردبیل اظهار نمود: لازم است دراین زمینه برنامه ریزی به شکلی باشد تا پاسخگوی نیازها و تغییرات روزآمد جهانی باشیم که دراین زمینه باید از ظرفیت های سازمان فنی و حرفه ای در ارتقا مهارت آموزی و توسعه برنامه های آموزشی استفاده گردد.
وی استان اردبیل را قطب کشاورزی کشور اعلام نمود و اظهار داشت: در بخش تولیدات کشاورزی با وجود قدمت مجموعه هایی همچون کشت و صنعت مغان ما شاهد توسعه برنامه های آموزشی و مهارتی برای نیروی انسانی نبودیم بطوریکه همچنان در بحث هرس، سمپاشی و برداشت محصولات از باغات و مزارع با نیروی کار فاقد مهارت روبه رو هستیم.
معاون امور اقتصادی استاندار اردبیل ضرورت آموزش نیروهای انسانی شاغل در بخش کشاورزی را بعنوان حلقه مفقوده تصریح کرد و اشاره کرد: در حالی بزرگترین مجتمع گلخانه ای کشور در استان اردبیل و به مساحت یک هزار و ۶۰۰ هکتار درحال راه اندازی و بهره برداری است که نیروی ماهر و دارای مهارت در این عرصه نداریم که ضرورت دارد سازمان فنی و حرفه ای در این عرصه برنامه ریزی های عملیاتی را انجام دهد.
عزیزی با اهمیت ترین خلأ مسیر توسعه استان اردبیل را نبود نیروی انسانی مهار و متخصص اعلام نمود و اضافه کرد: در خیلی از کشورها نیروی انسانی با اهمیت ترین شاخصه تحول و تغییر است در صورتیکه در کشورمان در تربیت نیروی انسانی ماهر و متخصص برنامه ریزی ها و هدف گذاری های درست و اصولی را شاهد نیستیم.
وی توسعه صنعتی استان اردبیل را نیز بیش از پیش توصیف کرد و افزود: هم اکنون استان اردبیل در تولید روکش ملامینه درب ها ۹۰ درصد نیاز کشور را تامین می کند و در تولید شیرآلات بهداشتی ۳۰ درصد، ام. دی. اف ۲۵ درصد، لاستیک ۲۵ درصد و صنایع دارویی و بهداشتی نیز تا ۱۵ درصد نیاز کشور را تامین می کند اما عمده نیروهای فعال در این بخش فاقد مهارت هستند.
عزیزی بازدید رییس سازمان آموزش فنی و حرفه ای را از کارخانه کامیون سازی در مشگین شهر و همین طور مجموعه کشت و صنعت مغان بعنوان بنگاه اقتصادی عظیم تصریح کرد و اشاره کرد: در بخش صنعت و کشاورزی استان اردبیل نیاز مبرم به نیروی انسانی آموزش دیده و مهارت دیده دارد تا کارآمدی و راندمان افزایش پیدا کند.
معاون امور اقتصادی استاندار اردبیل همین طور به ضرورت برگزاری برنامه های آموزشی برای فعالان حوزه گردشگری و اقامتگاه های رسمی و غیررسمی اشاره نمود و اظهار داشت: دراین زمینه نیز به نیروی انسانی آموزش دیده نیاز مبرم داریم که بهتر است فنی و حرفه ای دوره های آموزشی را برای فعالان این بخش برگزار کند.


منبع:

1400/05/18
23:47:51
5.0 / 5
511
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۸ بعلاوه ۳

كاروخدمت

خدمت در محل شما

karokhedmat.ir - تمام حقوق سایت كاروخدمت محفوظ است
بیمه اشتغال تولید