شناسایی ظرفیت اشتغال۵هزار روستای كانونی، پرداخت۱۲۰۰میلیارد تسهیلات

شناسایی ظرفیت اشتغال۵هزار روستای كانونی، پرداخت۱۲۰۰میلیارد تسهیلات كاروخدمت: معاون وزیركار با اشاره به شناسایی ظرفیتهای اشتغال روستاهای كانونی برای پرداخت تسهیلات اشتغال اظهار داشت: تاكنون۱۲۰۰میلیارد تومان تسهیلات اشتغال ازمنابع صندوق توسعه ملی به طرحهای مصوب پرداخت شده است.



به گزارش كاروخدمت به نقل از مهر، عیسی منصوری در نشست گفتگو پیرامون برنامه ملی اشتغال پایدار در مناطق روستایی و عشایری كه عصر امروز در محل وزارت تعاون، كار و رفاه اجتماعی برگزار شد، اظهار داشت: برنامه توسعه اشتغال روستایی و عشایری از سال قبل به پیشنهاد این وزارتخانه طی نامه ای به ریاست جمهوری در دستور كار قرار گرفت تا با استفاده از صندوق توسعه ملی و تصویب مجلس شورای اسلامی در مردادماه سال قبل و تصویب هیئت وزیران در آبان ماه شروع شد.
منصوری با اشاره به اینكه در بهمن ماه سال قبل ۲۵ درصد از منابع صندوق توسعه ملی برای اجرای برنامه اشتغال روستایی و عشایری به حساب چهار موسسه عامل صندوق كارآفرینی و امید، بانك توسعه تعاون، پست بانك و بانك كشاورزی واریز شد، ادامه داد: دغدغه وزارت تعاون، كار و رفاه اجتماعی در اجرای برنامه ملی اشتغال پایدار در وهله نخست تسهیل دسترسی منابع به متقاضیان حقیقی و در گام بعد كمك به توسعه اشتغال با مداخلات توسعه ای است.
وی با اشاره به اینكه تابحال ۱۲۰۰ میلیارد تومان از منابع اشتغال روستایی و عشایری از سوی چهار موسسه و بانك عامل مذكور تسهیلات به طرح های مصوب متقاضیان پرداخت شده است، خاطرنشان كرد: پرداخت این تسهیلات از اردیبهشت ماه امسال با سرعت بیشتری صورت گرفت.
معاون توسعه كارآفرینی و اشتغال وزیر كار خاطرنشان كرد: تسهیلات ابتدا به ساكن منجر به ایجاد اشتغال نمی گردد. بلكه پرداخت تسهیلات زمانی می تواند موضوعیت داشته باشد كه در فرآیند تكمیل زنجیره كسب و كار متقاضیان و طرح ها پرداخت گردد.
منصوری با تاكید بر اینكه از نظر ما تسهیلات صرفاً یك ورودی است كه باید در كنار یك سری از فعالیت ها و برونداد منجر به دستاوردی به نام اشتغال شود، اضافه كرد: ازاین رو معتقدیم پرداخت تسهیلات تنها نمی تواند منجر به دستاوردی به نام اشتغال شود.
وی تاكید كرد: برای توسعه اشتغال، بیش از تسهیلات و پیش از تسهیلات نیازمند مداخلات توسعه ای هستیم كه ساز و كارهای مربوطه را در دستور كار قرار داده ایم.
معاون توسعه كارآفرینی و اشتغال وزیر كار از آغاز شناسایی ظرفیت های اشتغال در ۵ هزار روستای كانونی اطلاع داد و اظهار داشت: از بین ۹۷ هزار آبادی و روستا ۵ هزار روستای كانونی شناسایی شده است كه این روستاها بیشترین داد و ستد را با روستاهای همجوار خود دارند كه رونق اقتصادی و اشتغال در این روستاهای كانونی می تواند منجر به توسعه روستاهای همجوار هم شود.
منصوری تصریح كرد: برای اجرای سیاست های شناسایی ظرفیت های اشتغال در روستاهای محلی، تأسیس صندوق های محلی در روستاها را در دستور كار قرار دادیم و طبق قانون هم به ازای هر روستای كانونی یك تسهیلگر باید تربیت نماییم تا ظرفیت های بالقوه اشتغال در این مناطق را به ظرفیت های بالفعل اشتغال تبدیل كنند.
وی تاكید كرد: بعنوان مثال اگر در یك روستا ظرفیت تولید فرش وجود دارد كوشش می نماییم تا با مداخلات توسعه ای، بازار این صنعت را به بازارهای بزرگتر در سطح ملی و همینطور به بازارهای جهانی متصل نماییم.
معاون توسعه كارآفرینی و اشتغال وزیر كار با اشاره به اینكه هم اكنون مهمترین مشكل روستائیان برای دریافت تسهیلات اشتغال روستایی نداشتن وثیقه و ضمانت های كافی است، ادامه داد: این مشكل را با استفاده از صندوق های ضمانت سرمایه گذاری تعاون، صندوق ضمانت صنایع كوچك و صندوق ضمانت پشتیبانی از نخبگان برطرف كردیم تا با استفاده از این صندوق ها، ضمانت های كافی صورت گیرد.
منصوری فعالیت های بخش های كشاورزی، گردشگری و فناوری اطلاعات بیشترین ظرفیت های اشتغال زایی در مناطق روستایی و عشایری را به خود مختص كرده است، اضافه كرد: سرانه اشتغال منابع صندوق توسعه ملی ۱۰۰ میلیون در نظر گرفتیم كه برپایه درخواست های متقاضیان هم اكنون، میانگین استفاده از تسهیلات اشتغال به ازای هر نفر حدود ۸۰ میلیون تومان است.
معاون توسعه اشتغال و كارآفرینی وزیر كار با اشاره به منابع ۱۲ هزار میلیارد تومانی صندوق توسعه ملی برای اشتغال روستایی و عشایری تاكید كرد: با فرض سرانه اشتغال هر نفر با صد میلیون تومان تسهیلات در مجموع اشتغال برای ۱۲۰ هزار نفر هدف گذاری شده است.

1397/04/01
12:34:04
5.0 / 5
2644
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۶ بعلاوه ۲

كاروخدمت

خدمت در محل شما

karokhedmat.ir - تمام حقوق سایت كاروخدمت محفوظ است
بیمه اشتغال تولید