رئیس سازمان فنی و حرفه ای اعلام كرد؛

فارغ التحصیلان كشاورزی در اولویت تاسیس آموزشگاه فنی و حرفه ای

فارغ التحصیلان كشاورزی در اولویت تاسیس آموزشگاه فنی و حرفه ای به گزارش كاروخدمت رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای با اشاره به اینكه چهل سال نگاه ما مدرك گرایی بوده و از مهارت فاصله گرفته ایم، اظهار داشت: فارغ التحصیلان كشاورزی در اولویت تاسیس آموزشگاه فنی و حرفه ای قرار دارند.



به گزارش كاروخدمت به نقل از سازمان آموزش فنی و حرفه ای كشور، علی اوسط هاشمی، معاون وزیر تعاون، كار و رفاه اجتماعی و رئیس سازمان، در دیدار با كاظم خاوازی، معاون وزیر جهاد كشاورزی و رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج كشاورزی با اشاره به جمعیت ۴ میلیون نفری كشاورزان اظهار داشت: ۲۷ درصد از جمعیت كشور را كشاورزان می سازند كه نیاز به دانش و مهارت برای ماندن بر موضع مولد را دارند.
رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای كشور، روستاییان را ضعیف ترین قشر برخوردار از مهارت دانست و اشاره كرد: آگاه سازی و ارتقای مهارت این گروه برای ایجاد اشتغال پایدار وظیفه ما است و درصدد ورود جدی به این حوزه با اجماع نهادهای جریان ساز هستیم.
هاشمی با تاكید بر این نكته كه خسارات بخش كشاورزی گسترده است، اظهار داشت: با عنایت به افزایش سن كشاورزان و استفاده آنها از روش های سنتی، در معرض لطمه هایی مانند مهاجرت و حاشیه نشینی قرار دارند و از موضع نیروی مولد خارج و به نیروی مطالبه گر مبدل می شوند كه می تواند لطمه زا باشد.
معاون وزیر تعاون، كار و رفاه اجتماعی، در ادامه سخنان خود اظهار داشت: اندیشیدن به فردایی متفاوت بر اساس فكر بادوام و اشتغال پایدار ضرورتی ملی است.
هاشمی اضافه كرد: چهل سال نگاه ما مدرك گرایی بوده است و از مهارت فاصله گرفته ایم تغییر نگاه جامعه دراین زمینه لازم است و نیاز به زمان و بذرافشانی دارد كه فكر آدمی را مستعد و بارور سازد.
رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای كشور اضافه كرد: با همین رویكرد تدابیری اندیشیده شده تا مقاطع متوسطه اول و دوم وارد بحث مهارتی شده و هدایت مهارتی آنان دارای گردنگیر شود تا جایی كه فارغ التحصیلی دانش آموزان در این دو مقطع منوط به ستاندن گواهینامه مهارتی باشد.
وی از اعتبار گواهی نامه های سازمان آموزش فنی و حرفه ای كشور در سطح بین المللی سخن گفت و اضافه كرد: این اعتبار سرمایه ملی است كه می تواند زمینه ورود به بازار كشت و كار را به صورت فراسرزمینی و بین المللی فراهم آورد.
فارغ التحصیلان دانشگاهی حوزه كشاورزی در اولویت تأسیس آموزشگاه هستند
علی اوسط هاشمی بر ورود بخش خصوصی به حوزه آموزش های كشاورزی و سوق دادن آموزشگاه های آزاد به سمت آموزش رشته های در رابطه با كشاورزی اشاره كرد: هر فرد تحصیل كرده در حوزه كشاورزی كه صلاحیت حرفه ای خودرا نشان دهد می تواند از اولویت در تأسیس آموزشگاه برخوردار باشد.
در ادامه این دیدار، كاظم خاوازی، معاون وزیر جهاد كشاورزی و رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج كشاورزی كشور، ضمن مثبت ارزیابی كردن همكاری بین دو دستگاه اظهار داشت: ظرفیت های بسیار خوبی در حوزه كشاورزی در اختیار سازمان آموزش فنی و حرفه ای كشور است كه با استفاده از آن می توان اتفاقات خوبی را برای اشتغال در بخش كشاورزی رقم زد.


منبع:

1398/10/11
11:52:54
5.0 / 5
1767
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۹ بعلاوه ۱

كاروخدمت

خدمت در محل شما

karokhedmat.ir - تمام حقوق سایت كاروخدمت محفوظ است
بیمه اشتغال تولید