مدیرعامل بانك عامل بخش تعاون خبر داد:

اشتغال ۴۰هزار نفر از محل اجرای برنامه اشتغال روستایی

اشتغال ۴۰هزار نفر از محل اجرای برنامه اشتغال روستایی به گزارش كاروخدمت مدیرعامل بانك توسعه تعاون ایران با اشاره به اشتغال ۴۰هزار نفری در دو سال قبل از محل اجرای برنامه اشتغال روستایی و عشایری، از پرداخت ۷۳ درصد تسهیلات این بانك به بخش تعاون اطلاع داد.



به گزارش كاروخدمت به نقل از مهر، حجت الله مهدیان امروز (یكشنبه ۲۷ بهمن ماه) در نشستی خبری با رسانه ها، ضمن تشریح عملكرد این بانك در حوزه اجرای برنامه اشتغال روستایی و عشایری اظهار داشت: از بهمن سال ۹۶ برنامه اشتغال روستایی و عشایری با عاملیت چهار بانك توسعه تعاون ایران، بانك كشاورزی، پست بانك و صندوق كارآفرینی امید اجرا شد و حدود ۱۸ هزار میلیارد تومان هم برای پرداخت تسهیلات در این مناطق از محل صندوق توسعه ملی با تلفیق منابع بانك ها اختصاص پیدا كرد.
وی با اشاره به اینكه سهم بانك توسعه تعاون از اعتبارات برنامه اشتغال روستایی و عشایری ۲، ۴۷۶ میلیارد تومان است، اضافه كرد: طی دو سال قبل تابحال ۲، ۰۷۶ میلیارد تومان از این اعتبار پرداخت شده و ۴۰۰ میلیارد تومان باقی مانده هم تا آخر سال جاری به متقاضیان دارای طرح های توجیهی پرداخت می شود.
مدیرعامل بانك عامل بخش تعاون با اشاره به اینكه تابحال ۸۸ درصد اعتبارات اشتغال روستایی این بانك به متقاضیان پرداخت شده و ۱۲ درصد باقی مانده هم تا آخر سال پرداخت خواهد شد، تصریح كرد: این میزان تسهیلات تابحال ۴۰ هزار شغل جدید در مناطق روستایی و عشایری بوجود آورده است.
مهدیان اظهار داشت: نرخ تسهیلات اشتغال روستایی به تناسب منطقه جغرافیایی، بین ۴، ۶ و ۱۰ درصد است كه متوسط تسهیلات اعطایی بانك توسعه تعاون ایران از محل اجرای برنامه اشتغال روستایی و عشایری ۶ درصد با دوره بازپرداخت ۹ ساله بوده است.
وی در پاسخ به سؤال خبرنگار مهر در مورد افزایش سرمایه بانك توسعه تعاون اضافه كرد: مبحث كمبود سرمایه مهم ترین معضل بانك است و هم اكنون سرمایه بانك توسعه تعاون ۱، ۰۰۰ میلیارد تومان است كه افزایش سرمایه بانك به میزان ۲، ۶۰۰ میلیارد تومان را هم در دستور كار قرار دادیم. در این راستا ۱، ۰۰۰ میلیارد تومان از محل بودجه ۹۸، ۱، ۰۰۰ میلیارد تومان از محل بودجه سال ۹۹ و ۶۵۰ میلیارد تومان هم از محل خط اعتباری بانك مركزی پیشبینی شده است.
مدیرعامل بانك توسعه تعاون ایران با اشاره به اینكه سرمایه این بانك با احتساب منابع مذكور به ۳، ۶۰۰ میلیارد تومان افزایش می یابد، خاطرنشان كرد: در صورت افزایش سرمایه بانك ضمن اینكه نسبت كفایت سرمایه اصلاح و تقویت می شود، توان تسهیلات دهی بانك هم افزایش خواهد یافت.
مهدیان، نسبت كفایت سرمایه بانك توسعه تعاون را هم اكنون بین ۱.۵ تا ۲ درصد عنوان نمود و اظهار داشت: در صورت تحقق افزایش سرمایه، نسبت كفایت سرمایه بانك به ۸ درصد می رسد كه این رقم حداقل استاندارد كفایت سرمایه در نظام بانكی است.
وی همینطور درباره دارایی های منجمد بانك بیان نمود: هم اكنون مجموع دارایی های تأمین شده بانك حدود ۷۸ میلیارد تومان است كه این رقم بسیار ناچیزی است.
مدیرعامل بانك توسعه تعاون ایران با اشاره به اینكه بخش های صنعت، معدن، كشاورزی و خدمات با اولویت بخش تعاون، بیشترین سهم را از تسهیلات این بانك به خود اختصاص دادند، اضافه كرد: حدود ۷۳ درصد تسهیلات بانك به بخش تعاون اختصاص یافته كه در اساسنامه بانك هم تكلیف شده ۷۰ درصد از منابع بانك باید در اختیار بخش تعاون و ۳۰ درصد هم برای سایر بخش ها پرداخت گردد.
مهدیان همینطور با اشاره به اینكه تا آخر سال مجموع تسهیلات پرداختی بانك توسعه تعاون به ۱۳ هزار میلیارد تومان می رسد، اظهار داشت: بر مبنای هدفگذاری انجام شده در سال آینده میزان تسهیلات پرداختی این بانك به ۱۷ هزار میلیارد تومان خواهد رسید كه ۷۰ درصد آن در اختیار بخش تعاون قرار می گیرد.
وی تاكید كرد: بانك توسعه تعاون علاوه بر مشاركت در برنامه اشتغال روستایی و عشایری بعنوان یك برنامه ملی، در سایر طرح های ملی همچون پرداخت تسهیلات از محل تبصره ۱۸ قانون بودجه و سایر تكالیف مشاركت كرده است.

1398/11/29
14:44:10
5.0 / 5
2432
تگهای خبر: استاندارد , اشتغال , توسعه , خدمات
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۴ بعلاوه ۵

كاروخدمت

خدمت در محل شما

karokhedmat.ir - تمام حقوق سایت كاروخدمت محفوظ است
بیمه اشتغال تولید