وزیر جهاد كشاورزی تاكید كرد

سرمایه گذاران بخش كشاورزی حمایت می شوند

سرمایه گذاران بخش كشاورزی حمایت می شوند وزیر جهاد كشاورزی اظهار داشت: باید مسیرها و مشكلات بخش صادرات را پیدا كرده و موانع را در هیئت دولت مطرح نماییم تا مجوزهای لازم به تصویب هیئت دولت برسد.



به گزارش کاروخدمت به نقل از اتاق تعاون ایران، کاظم خاوازی وزیر جهاد کشاورزی در نشست با اعضای اتاق تعاون ایران، گفت: وزرت جهاد کشاورزی از هر سرمایه ای برای توسعه بخش کشاورزی استقبال می کند و تعاونی ها از سرمایه های ما هستند و باید در تصمیم گیری های بخش کشاورزی دخیل باشند.
وی اضافه کرد: ما کوشیدیم تا این مساله را عملیاتی نماییم و تعامل خوبی درخلال اتاق تعاون و وزارت جهاد کشاورزی وجود دارد که از نظر کمی و کیفی موجب رشد تعاونی ها خواهد شد.
وزیر جهاد کشاورزی با تاکید بر عدم موازی کاری در تعاونی ها اشاره کرد: هم راستا بودن و موازی کار نکردن تعاونی ها از اهمیت بالایی برخوردارست و یکسان سازی امکانات نباید منجر به کندشدن کارها شود و کمک های فعلی را هم ابتر کند.
وی اظهار داشت: تعامل خوبی درخلال اتاق تعاون و وزارت جهاد کشاورزی وجود دارد که از نظر کمی و کیفی موجب رشد تعاونی ها و بخش کشاورزی خواهد شد.
خاوازی اشاره کرد: بخش کشاورزی از هر سرمایه ای برای توسعه بخش کشاورزی استقبال می کند و تعاونی ها از سرمایه های ما هستند و باید در تصمیم گیری های بخش کشاورزی دخیل باشند.
وی اضافه کرد: ما کوشیدیم تا این مساله را عملیاتی نماییم و تعامل خوبی درخلال اتاق تعاون و وزارت جهاد کشاورزی وجود دارد که از نظر کمی و کیفی موجب رشد تعاونی ها و بخش کشاورزی خواهد شد. باید تصمیماتی اتخاذ شود تا توسعه در بخش کشاورزی را به دنبال داشته باشد.
وزیر جهاد کشاورزی با تاکید بر واگذاری اختیارات وزارت جهاد کشاورزی به بخش خصوصی اظهار داشت: خیلی از وظایف و اختیارات وزارت جهاد کشاورزی و یا اختیارات تجمیع شده در یک تعاونی واحد را باید به مشورت گذاشته و در مجموع تعاونی های مرتبط توزیع نماییم تا به اهداف تعاونی ها و وزارت جهاد کشاورزی برسیم.
وی با تاکید بر ضرورت همکاری معاونت های وزارت جهاد کشاورزی با رؤسای اتحادیه ها اظهار داشت: لازم است تفاهم نامه ها در سطح معاونین این وزارت خانه با اتحادیه ها صورت گیرد تا معاونین بتوانند به مشکلات بخش ورود پیدا کرده و موانع و مشکلات را مرتفع سازند.
طرح موانع صادراتی در هیأت دولت
خاوازی در ارتباط با موانع صادراتی اظهار داشت: باید مسیرها و مشکلات بخش صادرات را پیدا کرده و موانع را در هیئت دولت مطرح نماییم تا مجوزهای لازم به تصویب هیئت دولت برسد.
وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به موضوع تامین ارز برای واردات سبزی و صیفی و داروهای دامی اشاره کرد: این مساله را در جلسه هیئت دولت مطرح کردم و لزوم تامین سبزی و صیفی و داروهای دامی را به سمع و نظر رئیس جمهور رسید، در نتیجه در دولت تصویب گردید تا ارز مورد نیاز این بخش به سرعت تامین شده و مشکلات بخش مرتفع شود.

درخواست حمایت یکسان از اتحادیه ها
بهمن عبداللهی رئیس اتاق تعاون ایران در نشست با وزیر جهاد کشاورزی، گفت: بخش تعاون دومین رکن اقتصاد است که در اصل ۴۴ قانون بر فعالیت آن در حوزه های مختلف تصریح شده است. تعاونی ها در تمام بخش های مختلف کشاورزی شامل زراعت، باغداری، دام و طیور و شیلات و آبزیان حضور فعال دارند.
وی اظهار داشت: بیش از ۹۰ درصد تولیدات کشاورزی در بخش تعاون است و در عرصه تولید مرغ ۳۵ درصد و در بخش ماهی و شیلات بالای ۸۰ درصد تولیدات در بخش تعاون انجام می شود.
رئیس اتاق تعاون ایران در بخش دیگری از این جلسه با اشاره به موضوع تبصره ۲ ماده ماده ۷۲ قانون بخش تعاونی اقتصاد، حمایت یکسان از اتحادیه های موضوع این ماده را خواهان شد و اظهار داشت: یکسان سازی پشتیبانی از اتحادیه ها و تعاونی ها درخواستی است که سالهای سال مطرح و پیگیری شده است. تعاونی های زیرمجموعه یا تحت نظارت وزارت جهاد کشاورزی مزایایی دارند که سایر تعاونی ها محروم از آن هستند.
این مقام مسئول در ادامه حمایت وزارت جهاد کشاورزی را درباب ساماندهی تشکل ها برابر ماده ۵ قانون بهبود مستمر که از وظایف اتاق هاست را خواهان شد.
عبداللهی با تاکید بر اهمیت نقش تعاون در حوزه کشاورزی گفت: اگر به بخش کشاورزی توجه گردد این بخش می تواند در دو جهت تامین نیاز مردم و کمک به رشد اقتصادی کشور مفید باشد و بخش تعاون این ظرفیت را دارد که در امتداد رشد اقتصادی کشور گام های مؤثری بردارد.
تنها ۳۵ درصد از نهاده های دامی از مراجع رسمی تامین می شود
در ادامه این جلسه، اعضای کمیسیون کشاورزی اتاق تعاون مهمترین دغدغه های خودرا مطرح نمودند. ارسلان قاسمی رئیس کمیسیون کشاورزی و صنایع غذایی اتاق تعاون ایران گفت: از مهمترین مسائل در بخش کشاورزی تامین، تخصیص و توزیع بهینه نهاده های کشاورزی است.
وی اضافه کرد: با وجود اینکه نهاده های دامی با ارز ۴۲۰۰ تومانی وارد می شود اما تنها حدود ۳۵ درصد از نهاده ها از مراجع رسمی تامین می شود و مابقی در بازار آزاد و با قیمت بسیار بالاتر تهیه می شود.
قاسمی با اشاره به عدم تشکیل صندوق های پشتیبانی از سرمایه گذاری در بعضی زیر بخش های کشاورزی اظهار داشت: این صندوق ها در زیر بخش هایی مانند شیلات، گل و گیاه و پسته مغفول مانده و به بهانه نبود بودجه از تشکیل آن صرفه نظر شده است.

1399/04/31
13:30:57
5.0 / 5
1867
تگهای خبر: اقتصاد , تعاونی , توسعه , تولید
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۲

كاروخدمت

خدمت در محل شما

karokhedmat.ir - تمام حقوق سایت كاروخدمت محفوظ است
بیمه اشتغال تولید