در گزارش كاروخدمت مطرح شد

نگرانی كارگران از آینده هفت تپه

نگرانی كارگران از آینده هفت تپه نماینده مردم شوش در مجلس با اشاره به اینكه تا دهم مرداد باید حقوق معوقه كارگران هفت تپه پرداخت گردد، اظهار داشت: سازمان تأمین اجتماعی حدود ۷۰۰ و شركت برق حدود ۴۷ میلیارد تومان از هفت تپه طلب دارند.



محمد کعب عمیر در گفت و گو با خبرنگار مهر در مورد وضعیت شرکت هفت تپه، تصریح کرد: در کمیسیون اجتماعی مجلس قصد بررسی وضعیت هفت تپه را داریم؛ صاحبان سهام هفت تپه ادعا دارند که شرکت توسعه یافته است و کارخانجاتی راه اندازی و خریداری شده است که متأسفانه این ادعا حقیقت ندارد.
نماینده مردم شوش (از حوزه انتخابیه خوزستان) در مجلس با اشاره به مطالبات کارگران هفت تپه، اضافه کرد: یکی از اصلی ترین مطالبات کارگران این شرکت، بحث حقوق است. در نشست شورای کارگری کشور که در وزارت تعاون و با حضور نمایندگانی از وزارت صمت، وزارت کشور، سازمان خصوصی سازی و با حضور معاون قوه قضائیه و … برگزار شد، قرار بر این شد که تا دهم مرداد ماه، حقوق دو ماه کارگران که عقب افتاده است، پرداخت گردد. همینطور مقرر شد حقوق فروردین ماه ۵۰۰ نفر از کارگران فصلی پرداخت گردد.
وی افزود: بحث بعدی مربوط به پرداخت مطالبات سازمان تأمین اجتماعی می شود که ۶۰۰ تا ۷۰۰ میلیارد تومان است؛ همینطور این شرکت ۴۷ میلیارد تومان بدهی به شرکت برق و تقریباً همین حدود به شرکت گاز و آب دارد که مدیریت شرکت متعهد به پرداخت این بدهی ها به صورت اقساط شد.
کعب عمیر اضافه کرد: مطالبه بعدی کارگران که در واقع مهم ترین مطالبه است، مربوط به آینده شرکت هفت تپه می شود؛ آینده شرکت مبهم است و هم اکنون هم کارگران نسبت به وضعیت شرکت در آینده ترس دارند؛ آقای اسدبیگی مدیریت شرکت، مقداری از زمین را اجاره داده است که باید کشت کنند اما هنوز هزینه های کشت پرداخت نشده است ازاین رو کارگران نگرانی دارند.
احتمال بازگشت هفت تپه به دولت
وی اظهار داشت: هفته های آینده نشست های دیگری با سازمان خصوصی سازی و وزارت تعاون و سایر وزارت خانه ها خواهیم داشت تا قضیه را حل و فصل نماییم و برای شرکت هفت تپه یک نتیجه نهایی بگیریم؛ قرار نیست فقط حقوق دهیم، کشت نماییم اما پس از دو ماه مجدد شاهد اعتراضات و اعتصابات باشیم.
نماینده مردم شوش در مجلس با اشاره به اینکه هفت تپه تبدیل به چالش شده است، تصریح کرد: در سالی که به نام جهش تولید نام گذاری شده، به جای ایجاد انگیزه برای کارگر، انگیزه های قبلی را هم از این قشر گرفته ایم.
کعب عمیر در مورد بازگشت هفت تپه به دولت، اظهار داشت: ما به دنبال این قضیه هستیم و منتظریم قوه قضائیه نتیجه نهایی را درباره محاکمه صاحبان سهام اعلام نماید.
وی در توضیح بیشتر علت ورود قوه قضائیه به تخلف صاحبان سهام هفت تپه، تصریح کرد: بحث در مورد وام ارزی است؛ قرار بود صاحبان سهام با این وام، به توسعه شرکت بپردازند اما توسعه ای صورت نگرفته است. طبق اعلام قوه قضائیه وام ارزی ۴۲۰۰ تومانی را در بازار آزاد فروخته اند و محاکمه طبق این مسئله در حال انجام می باشد.
نماینده مردم شوش در مجلس اظهار داشت: البته ما به کارگران تاکید کردیم که به تولید خود ادامه دهند و چرخه تولید را قطع نکنند تا ما به موازات آن بتوانیم پیگیری های لازم را برای پرداخت مطالبات کارگران انجام دهیم.
هفت تپه به هیچیک از اهداف خصوصی سازی نرسید
کعب عمیر خاطرنشان کرد: باآنکه طبق اصل ۴۴، هدف از خصوصی سازی باید افزایش تولید، ایجاد اشتغال و ثروت آفرینی باشد اما نه تنها هیچیک از این موارد در مورد شرکت هفت تپه اتفاق نیفتاد، بلکه وضعیت هفت تپه باعث فقر در منطقه شوش هم شد.
وی اضافه کرد: با عنایت به عدم تحقق این اهداف، باید این واگذاری باطل شود و قوه قضائیه مالک را خلع ید کرده و شرکت به شرکت های دولتی یا خصولتی داده شود؛ تأمین اجتماعی حدود ۷۰۰ میلیارد تومان از هفت تپه طلب دارد و این فرصت خوبی است که تأمین اجتماعی این شرکت را بردارد البته با عنایت به برخی ابهامات گزینه دومی هم در خصوص این واگذاری شرکت به شخص حقیقی یا حقوقی که اهلیتش احراز شده هم وجود دارد بعنوان مثال شرکت نیشکر خوزستان می تواند در این مورد گزینه خوبی باشد.


1399/05/05
14:23:36
5.0 / 5
1594
تگهای خبر: اشتغال , تامین اجتماعی , توسعه , تولید
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۸ بعلاوه ۳

كاروخدمت

خدمت در محل شما

karokhedmat.ir - تمام حقوق سایت كاروخدمت محفوظ است
بیمه اشتغال تولید