معاون وزیر تعاون:

۲ میلیون نفر در صنایع خلاق كشور فعال می باشند

۲ میلیون نفر در صنایع خلاق كشور فعال می باشند به گزارش کاروخدمت معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون اظهار داشت: طبق ارزیابی های انجام شده ۲ میلیون نفر در صنایع خلاق کشور فعال می باشند.


به گزارش روز دوشنبه ایرنا از وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، «عیسی منصوری» در مراسم رونمایی از پلت فرم نمایشگاه های مجازی فرهنگ و هنر ایران، اظهارداشت: دولت موظف به دخالت در بخش خصوصی نیست، رویکرد این است که به شکل گیری بازار کمک کرده و ناکارآمدی های آن رفع گردد.
وی ضمن اشاره به اینکه این مداخله و شکل گیری بازار باید بگونه ای باشد که همه بازیگران بتوانند نقش خویش را به خوبی ایفا کنند، خاطرنشان کرد: در این مجموعه همه نقش ها باید به صورت متصل دیده شود.
معاون وزیر تعاون بیان نمود: بازدیدهای میدانی و تحلیل های کلی حکایت از آن دارد که بازارهای شکل نیافته یا ناقص در حوزه فرهنگ و هنر وجود دارد، ازاین رو هنرمندان از مزایای اقتصادی این حوزه ها بهره مند نیستند یا بهره مندی اقتصادی در این عرصه ها منسجم یا نظام یافته نیست.
وی خاطرنشان کرد: مدیریت منظومه فرهنگی، تمدنی و هنری باعث می شود که همه بازیگران نقش خویش را در آن به خوبی ایفا کنند.
منصوری ضمن اشاره به اینکه متعلقات بازارهای مالی در صنعت هنر دیده نشده است، اضافه کرد: در حالیکه صنعت به صورت دانش بنیان رو به جلو حرکت می کند، در بخش صنعت هنر مزیت های مورد نظر به وجود نیامده است.
وی تصریح کرد: به جهت اینکه بخواهیم متعلقات این دوره که همان موج چهارم صنعت به حساب می آید و فرهنگ و هنر اصیل خویش را به جهانیان بشناسانیم باید از منظر فرهنگی و اقتصادی، بنیادهایی را ایجاد نماییم که از درون بخش خصوصی پیدا شده و این نقش ها را بر عهده گیرند.
معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون اظهار داشت: در کشور نگاه کاملا سنتی به هنر به نگاه صنعتی تغییر کرده است و چون دوره صنعتی متعلقات خاص خویش را دارد باید نگاه بازارها و خدمات مالی هم باید مد نظر قرار گیرد.
وی ضمن اشاره به شکل گیری فضای جدید در حوزه فرهنگ و هنر خاطرنشان کرد: در این فضا باید بستری فراهم گردد تا مصرف کننده به صورت آنلاین هنرمندان را در تولید محصولات هنری همراهی کند.
منصوری با تکیه بر ضرورت فراهم کردن بستر برقراری ارتباط واقعی و معنادار بین تولید کننده و مصرف کننده آثار هنری و فرهنگی خاطرنشان کرد: در صورت فراهم شدن این بستر، احساس واقعی از هنرمند به استفاده کننده آثار هنری منتقل می شود.
وی به لزوم استفاده از ابزارهای بلاک چین و هوش مصنوعی در این عرصه تصریح کرد و اضافه کرد: افراد در انتهای این زنجیره که همان مصرف کننده هستند باید در نهایت متوجه شوند که این محصول دارای اصالت بوده، کپی رایت و حقوق تولید کننده و هنرمند صاحب این هنر در آن رعایت شده است.
منصوری صریح کرد: از طرفی هنرمندان باید ظرفیت پاسخگویی به این بازار بزرگ را فراهم نمایند و با رعایت اصالت ها، قواعد بازی، ملاحظات فنی و تکنولوژی در این عرصه می توان ظرفیت های روزآمد در این عرصه را گسترش داد.
منصوری ضمن اشاره به اینکه وزارت تعاون مسئول کارآفرینی و توسعه اشتغال در کشور است، اضافه کرد: از منظر کارآفرینی در حوزه صنایع خلاق هنری می توان انتظار تولید محصولات خوبی را در این عرصه داشت و اشتغال خوبی هم ایجاد می شود که نه تنها هنرمندان، بلکه کارکنان حوزه فرهنگی و هنری هم از مزایای آن استفاده خواهند برد.
به گزارش کاروخدمت به نقل از ایرنا، معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری هفته گذشته در مسافرت به اراک اعلام نمود که یک هزار شرکت در حوزه صنایع خلاق دارد که در بخش های متنوع فعالیت می نمایند و ستاد راهبردی برای صنایع خلاق پیشبینی شده تا فعالیت در این بخش را مدیریت کند.
صنایع خلاق بعنوان صنایعی که خلاقیت علمی، هنری، اقتصادی و فناورانه را در بر می گیرد دارای جایگاه ویژه ای در اقتصاد کشورهاست. تا حدود ۲۰ سال پیش، مفاهیم صنایع خلاق و اقتصاد خلاق وجود نداشتند، اما امروزه بعنوان بخش پویا، مهم و در حال رشد اقتصاد جهانی به شمار می آیند. با این وجود، رشد و توسعه صنایع خلاق مستلزم وجود سرمایه، مهارت های کارآفرینی، زیرساخت های لازم و همینطور قوانین مالکیت فکری است.



منبع:

1399/10/05
02:24:50
5.0 / 5
602
تگهای خبر: ابزار , اشتغال , اقتصاد , توسعه
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۴ بعلاوه ۳

كاروخدمت

خدمت در محل شما

karokhedmat.ir - تمام حقوق سایت كاروخدمت محفوظ است
بیمه اشتغال تولید