عضو كمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی:

ستاد فرماندهی مدیریت پساكرونا تشكیل گردد

ستاد فرماندهی مدیریت پساكرونا تشكیل گردد عضو کمیسیون اقتصادی مجلس اشاره کرد: باید ستاد فرماندهی مدیریت پساکرونا تشکیل گردد و تمامی دستگاهها موظف به پیروی از تصمیات این ستاد شوند و دولت نیز از طرح های دولتی حمایت کند.


به گزارش روز سه شنبه ایرنا از پایگاه اطلاع رسانی و پایش آثار اقتصادی کرونا، «غلامرضا مرحبا» اضافه کرد: ویروس کرونا دیر یا زود از بین خواهد رفت پس لازم است ما به دوران پسا کرونا و آثار شومی که کرونا برای جامعه باقی خواهد گذاشت بیاندیشیم و دراین زمینه دولت و مجلس باید به صورت جدی به این مساله ورود کنند.
وی با اعلان اینکه در پساکرونا کارها به صورت محافظه کاری پیش نخواهد رفت، اظهار داشت: در زمینه مهار بحران کرونا محافظه کاری هایی کردیم و کسب وکارها و مغازه ها بنابر ملاحظاتی تعطیل نشدند اما دیدیم که این امربه بهای از دست رفتن جان هزاران نفر از هموطنان و فرسوده شدن کادر درمان به اتمام رسید.
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس اظهار داشت: با بسته های حمایتی ۵ یا ۱۰ میلیون تومانی یا تسهیلات ۱۴ درصد حجم بالای مشکلات مشاغل، مرتفع نخواهد شد. بسته های حمایتی باید به شکلی باشد که این افراد بتوانند بدهی ‎های خودرا بپردازند و تولیدات خودرا که در انبارها متوقف شده به بازارهای هدف ارائه و به فروش برسانند.
وی اشاره کرد: در بحث مالیاتی باید به این افراد فرصت داده شود، برای اینکه درآمدی نداشته ‎اند که مالیات بپردازند. در بحث گمرک، حمل و نقل و انبارداری صادرات نیز می توان مشاغل و کسب وکارهای را حمایت کرد یا حتی تسهیلات مناسب با نرخ بهره پایین با شرایط ویژه برای این دسته افراد در نظر گرفت.
مرحبا تصریح کرد: باید ستاد فرماندهی مدیریت پساکرونا تشکیل گردد و در آن به صورت منسجم برای پشتیبانی از تمامی آسیب‎ دیدگان از کرونا برنامه ‎ریزی و تصمیم‎ گیری شود و تمامی دستگاهها موظف به پیروی از تصمیات این ستاد شوند.
وی بر ضرورت پشتیبانی از دولت اصرار کرد و اظهار داشت: دراین زمینه ماموریت مجلس نیز پشتیبانی از طرح‎ های دولتی است که البته به آن معنا نیست که مجلس نباید دراین زمینه تصمیماتی اتخاذ کند، بلکه در صورت تشکیل ستاد مدیریت پسا کرونا و ارائه طرح‎ ها حتما مجلس، همکاری و هماهنگی خواهدنمود تا این تصمیات اجرائی شود و در صورتیکه نیاز باشد که مواردی تبدیل به قانون شود حتما نمایندگان دراین زمینه اقدامات لازم را انجام خواهند داد.
به گزارش کاروخدمت به نقل از ایرنا، دولت در دوره همه‎ گیری بیماری کرونا پشتیبانی از اقشار لطمه پذیر را اولویت نخست خود قرار داد و در این ارتباط چهار نوع حمایت، شامل وام یک میلیون تومانی، پرداخت بیمه بیکاری، پرداخت تسهیلات به بنگاه ها و کمک هزینه ۲۰۰ تا ۶۰۰ هزار تومانی را اجرا کرد.



1399/11/21
20:41:34
0.0 / 5
728
تگهای خبر: اقتصاد , بیكاری , بیمه , تولید
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
X
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب کاروخدمت
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۳ بعلاوه ۳
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

كاروخدمت

خدمت در محل شما ؛ کار و خدمت، همراه شما در مسیر یافتن بهترین خدمات در شهر است

karokhedmat.ir - تمام حقوق سایت كاروخدمت محفوظ است
بیمه اشتغال تولید