بزرگ ترین معضل آتش نشانی تهران در سال ۹۹

بزرگ ترین معضل آتش نشانی تهران در سال ۹۹ به گزارش کاروخدمت سخنگوی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران با اشاره به اینکه اگر در حوزه ایمنی ˮقانونˮ داشته باشیم و تقسیم وظایف انجام شده باشد، لازم نیست برای انجام اقدامات مورد نیاز از دیگر سازمان ها خواهش نماییم اظهار داشت: نیازمند این هستیم که قانون از ما حمایت کند و قوانین شفافی داشته باشیم.


سید جلال ملکی در گفتگو با ایسنا، در پاسخ به اینکه گامهای بزرگ و موفق آتش نشانی تهران در سال ۹۹ چه بوده ؟ اظهار داشت: یکی از ابعاد اقدامات آتش نشانی تهران در سال ۹۹ از جنبه عملیاتی بود. توانستیم با وجود تورم شدید، تحریم و گرانی دلار تجهیزات مورد نیاز و.. را تهیه نماییم و ایستگاه ها را هم افتتاح کردیم.
ملکی اظهار داشت: کماکان آتش نشانی تهران توانسته خویش را به روز نگه دارد.
وی اظهار نمود: باوجود اینکه تحریم و ویروس کرونا سختی های بسیاری ایجاد کرد اما باعث خودباوری شد، بعنوان مثال در شرایط ابتدایی کرونا که همچنان کسی نمی دانست که چه باید بکند، شهرداری تهران توانست ستاد مقابله تشکیل دهد و آتش نشانی تهران در هفته های ابتدایی انتشار کرونا خودرو هایی را با تلاش مهندسان سازمان آتش نشانی بسازد.
سخنگوی سازمان آتش نشانی تهران اظهار داشت: مهندسان ما آنقدر توانمند بودند که ساختن تجهیزات جدید را پیش گرفتند بنابراین یکی از اتفاقات خوبی که رقم خورد همین مساله بود.
ملکی افزود: همینطور بعد از سال ها آتش نشانی تهران اجازه گرفت تا از ظرفیت بانوان توانمند در بخش عملیاتی استفاده نماید. البته این همچنان در مرحله ثبت نام است و آزمون های آن برای سال بعد صورت خواهد گرفت اما میتوان عنوان نمود که این هم گامی دیگر است که برداشته شد.

سخنگوی سازمان آتش نشانی تهران در پاسخ به اینکه بزرگ ترین معضل سازمان آتش نشانی در سال ۹۹ چه بوده است اظهار داشت: آتش نشانی تهران به شدت نیازمند تغییر و تحول های اساسی در قوانین در ارتباط با حوزه ایمنی، شفاف بودن قوانین، حمایت قوانین و... است.
وی اظهار داشت: باوجود توقعات ما از بسیاری دستگاه ها، بعنوان مثال تلاش بیشتر رسانه ها، صدا و سیما، آموزش و پرورش و... اما اگر در حوزه ایمنی، قانون داشته باشیم و تقسیم وظایف و تعیین تکلیف انجام شده باشد، نیاز نیست ما در مورد اقدامات مورد نیاز از دیگر سازمان ها خواهش نماییم. در این شرایط سازمان ها موظف می باشند به وظایف خود عمل کنند.
ملکی اظهار نمود: نیازمند این هستیم که قانون از ما حمایت کند و قوانین شفاف داشته باشیم. نباید قوانین آنقدر کلی باشد که دست برخی را برای فرار از قوانین باز بگذارد. بعنوان مثال برخی ساختمان های قدیمی تهران احتیاج به ایمن سازی دارد اما هیچ قانونی وجود ندارد که اینها را ملزم به ایمن سازی کند.
وی افزود: دو بخش در حوزه ایمنی وجود دارد که بحث سخت افزاری و نرم افزاری است. ما تلاش کردیم در بخش سخت افزاری، مثل تجهیزات و... اقداماتی که نیاز است را انجام دهیم اما بخش نرم افزاری که شامل قانون گذاری و فرهنگ سازی است باید رو به جلو پیش برویم. هیچ قانونی وجود ندارد که آتش نشانی بتواند در راس عمل کند در حالیکه به این اختیار نیاز است.
سخنگوی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران تصریح کرد: زمانی که با حوادثی مثل کلینیک سینا اطهر و پلاسکو مواجه می شویم افراد از تعداد بالای اخطار تعجب می کنند و برایشان سوال است که چرا آتش نشانی به جز اخطار دادن اقدام دیگری انجام نداده است، این در شرایطی است که از نظر قانونی آتش نشانی فقط اجازه اخطار دادن دارد. در این عرصه قوانین شفاف و کارآمد نیست.
وی ادامه داد: آتش نشانی بار ها اعلام نموده که برای هر نوع همفکری در مورد وضع قوانین و... آمادگی کافی دارد چون که این امر به ایمنی شهر و نجات جان و مال مردم کمک می نماید.




منبع:

1400/01/01
02:11:07
5.0 / 5
651
تگهای خبر: آزمون , حوادث , خدمات , دستگاه
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۷ بعلاوه ۳

كاروخدمت

خدمت در محل شما

karokhedmat.ir - تمام حقوق سایت كاروخدمت محفوظ است
بیمه اشتغال تولید