ایجاد فرصت های شغلی جدید وزارت صنعت در سال ۹۶

ایجاد فرصت های شغلی جدید وزارت صنعت در سال ۹۶ به گزارش كاروخدمت رضا رحمانی در مراسم گرامیداشت روز صنعت و معدن گفت: هدف وزارت صنعت، معدن و تجارت از اجرای طرح رونق تولید، تزریق یا توزیع پول بین بنگاه های اقتصادی نبوده است بلكه توجه جدی به مشكل های اساسی واحدهای تولیدی از جمله تامین سرمایه در گردش و منابع مالی و رفع آنها می باشد.


وی با بیان اینكه سال گذشته ۱۶۰ هزار میلیارد ریال و امسال ۲۰۰ هزار میلیارد ریال برای اجرای طرح رونق تولید و تامین سرمایه در گردش واحدهای تولیدی و صنعتی در نظر گرفته شده است، افزود: به دلیل موفق بودن، بودجه این طرح در سالجاری افزایش یافت.
 
قائم مقام وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به اینكه در اجرای طرح رونق تولید، بانك های دولتی همكاری خوبی داشتند اما عملكرد بانك های خصوصی ضعیف بود، تصریح كرد: در مجموع برآیند كلی اجرای طرح رونق تولید، خوب و مثبت بود.
 
وی افزود: رصدی كه خانه صنعت، معدن و تجارت استان اصفهان نیز در این زمینه انجام داد موید موفقیت طرح و افزایش اشتغال در بین واحدهای دریافت كننده بسته های حمایتی است.
 
قائم مقام وزیر صنعت گفت: امسال علاوه بر تامین منابع مالی، ۱۰ هزار میلیارد ریال تسهیلات نیز برای نوسازی و بازسازی پنج هزار واحد صنعتی در نظر گرفته شده كه در شرایط كنونی یكی از ضرورت های صنایع كشور است.
 
وی با تاكید بر اینكه استان ها نباید این فرصت را از دست بدهند، افزود: امسال ۱۰۰ هزار واحد صنف تولیدی و خدمات فنی و مهندسی را نیز در برنامه رونق تولید قرار داده ایم.
 
رحمانی با بیان اینكه طرح رونق تولید یكی از ۴۴ طرح اقتصاد مقاومتی وزارت صنعت، معدن و تجارت است، گفت: یكی دیگر از این طرح ها، كاهش مصرف انرژی در ۱۰ كالای پر مصرف كشور مانند خودرو، یخچال، كولر و بخاری گازی است.
 
وی یكی دیگر از طرح های اقتصاد مقاومتی وزارت صنعت را حمایت از ۶ هزار طرح صنعتی جدید با پیشرفت بالای ۶۰ درصد اعلام كرد و گفت: اولویت ما در نوسازی و اجرای طرح رونق با واحدهای صادرات محور است بطوریكه سال گذشته ۳۰ شركت تخصصی صادرات در كشور ایجاد شد.
 
قائم مقام وزیر صنعت همچنین با اشاره به هدفگذاری وزارت صنعت، معدن و تجارت برای ایجاد ۴۵۰ هزار فرصت شغلی، اظهار داشت: این فرصت ها شامل ۵۰ هزار فرصت شغلی از محل اجرای طرح هایی مانند طرح رونق تولید، ۱۲۰ هزار فرصت شغلی از محل راه اندازی ۶ هزار واحد صنعتی جدید و ۲۵۰ هزار فرصت شغلی از محل صنوف ایجاد خواهد شد.
 
رحمانی با بیان اینكه ما قبول داریم هنوز مشكل هایی در بخش صنعت كشور از جمله مباحث مربوط به مالیات وجود دارد، گفت: از طرفی دولت یازدهم بخش صنعت را با رشد منفی ۱۰.۵ درصد و نرخ تشكیل سرمایه منفی ۴۰ درصد تحویل گرفت و با وجود همه این مشكل ها توانست بر تحریم ها پیروز شود.
 
وی تاكید كرد: امروز ادعا داریم كه تصمیم های ما درست و همه آنها بر اساس مطالعات و كار كارشناسی و هوشمندانه اتخاذ شده است.
 
قائم مقام وزیر صنعت همچنین با اشاره به تدوین برنامه راهبردی و اولویت های صنایع كشور توسط وزارت صنعت و بر اساس سند آمایش سرزمین و تحویل آن به هیات دولت، تصریح كرد: تلاش می كنیم این برنامه در همین دولت یازدهم تصویب و برای اجرا ابلاغ شود.
 
وی  با اشاره به اینكه حدود ۱۰۰ رشته صنعتی در كشور وجود دارد، افزود: در این برنامه راهبردی، صنایع اولویت دار در هر استان مشخص شده است. به عنوان مثال در استان اصفهان صنایعی مانند شیشه و محصولات آن، تجهیزات پزشكی، دارو، نانو، هوا وفضا، تجهیزات صنعتی، لیزر و اپتیك، ماشین سازی، ریخته گری، منسوجات، قطعات خودرو، لوازم خانگی و صنایع غذایی برای توسعه استان در اولویت قرار دارند.
 
رحمانی با اشاره به صنایعی مانند تولید فولاد نیز تصریح كرد: یكی از اصول اقتصاد مقاومتی، كامل كردن زنجیره برخی صنایع مانند فولاد است بطوریكه همه مراحل آن از سنگ تا قطعه سازی را در كشور داشته باشیم تا اگر تحریم هم شدیم، زنجیره تامین آن بطور كامل در اختیار خودمان باشد.
 
قائم مقام وزیر صنعت همچنین اصفهان را یكی از استان های پیشرو و موفق در اجرای طرح رونق تولید در كشور خواند.
1396/04/16
22:36:00
5.0 / 5
2617
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۱ بعلاوه ۳

كاروخدمت

خدمت در محل شما

karokhedmat.ir - تمام حقوق سایت كاروخدمت محفوظ است
بیمه اشتغال تولید